in

Ze kreeg een groot geschenk bij het afstuderen – toen ze ontdekte wat het was stortte ze in van geluk

Over het algemeen is het niet moeilijk om er bij het geven van een geschenk achter te komen of degene er blij mee is of niet. Vaak spreekt hun uitdrukking bij het uitpakken van het cadeau boekdelen.

Tami Norton kreeg een groot geschenk van haar ouders om het einde van haar studie te vieren, en je ziet dat ze er echt in slaagden om iets belangrijks voor het meisje uit te kiezen.

Tami vierde haar slagen een paar dagen voor haar officiële diploma-uitreiking op school met haar familie, maar haar zus kon helaas niet aanwezig zijn. De twee zussen hadden altijd al een speciale band gehad en Tami was dan ook zeer verdrietig toen ze ontdekte dat haar zus niet op het feest kon zijn.

Lees ook  ZO zag Melania Trump er vroeger uit, plastische chirurgie of niet…. Wat denk jij?!

Iedereen die een hechte band met iemand heeft met wie ze zijn opgegroeid begrijpt dat het moeilijk is om de belangrijkste gebeurtenissen van hun leven niet bij te wonen. Maar gelukkig wisten de zussen allebei dat ze later in het jaar samen tijd zouden kunnen doorbrengen met Kerstmis.

De familie van Tami wilde iets speciaals doen om haar afstuderen te vieren. Haar vader Tim begon onderzoek te doen en kreeg een behoorlijk interessant idee.

Het plan was om een ​​grote cadeau doos te vinden. De familie ging dus urenlang verschillende winkels rond. Ze kregen allerlei sceptische reacties toen ze zeiden dat ze op zoek waren naar een doos die groot genoeg was voor twee mensen, vertelt Tim Norton op zijn YouTube-kanaal.

Lees ook  Elf dagen na begrafenis van zijn zoon krijgt vader plots telefoon: “Hey, papa”

Eindelijk slaagden ze erin om de perfecte doos vinden. En hun plan kon van start gaan.

Tami’s grote zus Brittany was er namelijk uiteindelijk wel in geslaagd om vrij te krijgen, maar had niets tegen Tami gezegd. De familie had bedacht dat ze Tami konden verrassen met haar eigen zus. Samen met haar vriend ging Brittany in de grote doos staan, en de familie plaatste het pakket toen op het gazon.

In dit filmpje zie je hoe Tami haar grote cadeau opent. Als Brittany eruit springt kun je zien hoe belangrijk de zussen voor elkaar zijn. Hoe zou jij reageren als je een soortgelijk geschenk zou krijgen?

Ze is 13 en wordt op het strand “dik” en “walgelijk” genoemd – dan doen haar volgelingen het juiste ding

De eigenaren konden het pasgeboren kalfje niet vinden – maar dan ontdekken ze de verrassende waarheid!