in

Ze kan weer lopen! Hond wiens poten alle vier geamputeerd moesten worden, rent weer

Het verhaal van Chi Chi is zowel hartverscheurend als hartverwarmend
De inmiddels driejarige Golden Retriever Chi Chi had geen goede start. Toen ze nog maar klein was werd ze voor dood achtergelaten in een vuilnisbak bij een Koreaanse vleesmarkt. Reddingsmedewerkers vonden haar, maar de pup was amper in leven. Om het hondje te redden, moesten al haar pootjes geamputeerd worden.

Ze kan weer lopen! Hond wiens poten alle vier geamputeerd moesten worden, rent weer

Chi Chi
Het verhaal van Chi Chi is zowel hartverscheurend als hartverwarmend. De inmiddels driejarige Golden Retriever Chi Chi had geen goede start. Toen ze nog maar klein was werd ze voor dood achtergelaten in een vuilnisbak bij een Koreaanse vleesmarkt. Reddingsmedewerkers vonden haar, maar de pup was amper in leven. Om het hondje te redden, moesten al haar pootjes geamputeerd worden.

Lees ook  Deze fietsers vonden een krat waarop gekauwd was. Wat ze erin vonden, veranderden hun leven…

In eerste instantie werd overwogen om de Golden Retriever uit haar lijden te verlossen.

Amputatie
Het gewonde hondje werd nadat ze werd gevonden naar de dierenarts gebracht waar men eerst overwoog om euthanasie.Toch zal Chi Chi iets hebben gedaan om de mensen van gedachten te veranderen. Helaas waren de infecties op haar poten zo ernstig dat ze geamputeerd moesten worden. Chi Chi werd toen vernoemd naar Nick Vujicic, een inspirerende spreker die zonder armen en benen werd geboren.

Lees ook  Man heeft ruzie met zus en stort zich dan met mes op haar hond

Revalideren
Chi Chi werd door een stel uit Phoenix geadopteerd en zij waren in staat om de Golden Retriever van prothetische poten te voorzien. Hierdoor kon Chi Chi net als alle honden lopen en zelfs rondrennen. Ze geniet nu van alle geneugten van het leven: knuffelen, zwemmen en achter haar speeltjes aanrennen.

Dít is waarom je deze week geen lippenbalsem moet gebruiken

Lichaam gevonden tijdens zoektocht naar vermiste Orlando (17)