in

Ze is 50 jaar oud, maar ziet er veel jonger! Wat ze onthult…… wat ze elke avond voor het slapen gaan doet … (dat ga ik proberen vanavond!)

De naam van deze geweldig uitziende dame is Candy Lo, en geloof het of niet,maar ze is 50 jaar oud. Wij begrijpen, dat het moeilijk te geloven is in het begin, want haar huid is perfect, rimpelvrij en haar lichaam is super-trim.

Dit Chinese model presenteert haar leeftijd-tartende figuur en charme voor de lancering van haar nieuwe foto boek- “Timeless”. Ze woont momenteel in Hong Kong en is de moeder van 3 kinderen.

Maar het is duidelijk, wat ons het meest verwonderd is haar levendige uitstraling. Het is geen Botox, en ze is zeker niet echt een typ wat aan Foto-shoppen doet, en is ook niet onder-het-mes geweest. Haar geheim is een prachtig oud recept van een gezichtsmasker, wat ze elke ochtend gebruikt.

Lees ook  Vreemdeling grijpt Ellen, 20, tussen de benen op een avond in de stad – dan laat ze zien dat hij geen schijn van kans maakt

Ingrediënten die je nodig hebt:
1 eetl. magere room
5 eetl. vers wortelsap
1 eetl. maïzena
100 ml. water

Bereidingswijze:
Meng de maïzena in 100 ml water. Doe het mengsel in een grote kom en verwarm het. Meng het goed totdat je uiteindelijk een dikke massa hebt, verwijder deze dan van het vuur en wanneer het mengsel afkoelt, voeg dan de wortelsap en vetarme room toe, en meng het opnieuw.

Lees ook  Oud-schaatsster Van Deutekom (37) overleden

Gebruik:
Voor het aanbrengen van het masker, moet je gezicht goed schoon zijn. Laat het ongeveer 30 minuten zitten, en spoel dan je gezicht af met lauw water.
Gebruikt dit masker 3-5 keer per week gedurende een langere periode, voor het beste resultaat.

Moeder van vier kinderen wint 17 miljoen euro. En ze heeft een duidelijke boodschap voor haar ex die haar zeven maanden geleden liet zitten

De 29-jarige vader maakt zich gereed om te sterven. Maar wat de artsen bij zijn zoon vinden wordt de zwaarste beproeving van zijn leven.