in

Ze is 30 weken zwanger en voelt dan dat de baby niet meer beweegt, artsen doen dan een vreselijke ontdekking

Weten dat je voor de eerste keer ouder wordt, is waarschijnlijk een van de beste gevoelens die je kunt ervaren. We weten op dat moment dat het leven nooit meer hetzelfde wordt.

Mike en Briony Curwood waren heel blij toen ze hoorden dat ze een baby zouden verwachten, maar hoewel de zwangerschap de eerste maanden soepel verliep, ging het opeens bergafwaarts.

Toen ze ongeveer 30 weken zwanger was, voelde Briony dat haar kleine meisje al een paar dagen niet meer had bewogen in haar baarmoeder en ze begon zich daarom zorgen te maken.

Ze overlegden toen met de artsen die een echografie hadden gemaakt om te onderzoeken wat er aan de hand zou kunnen zijn. Maar het resultaat dat ze kregen was niet echt waar ze op waren voorbereid.

Lees ook  2-jarige overlijdt aan herseninfectie na fout van dokter – nu waarschuwt moeder voor het verborgen gevaar in het gras.

Het bleek dat hun kleine meisje niet meer groeide sinds de 22e week van de zwangerschap, wat uiterst zeldzaam is, zo vertelden de artsen tegen Hey NHS.

De enige aanbeveling van de artsen was om de moeder onmiddellijk te laten baren, zodat het kleine meisje buiten de baarmoeder verder kon groeien, wat Mike en Briony shockeerde.

« Ik wist niets over premature geboortes, omdat we altijd baby’s van 10 pond in mijn familie hadden. Maar ik besefte dat het te vroeg was en ik was echt bang. »

Lees ook  Blonde vrouw wil het 10 keer doen per dag, vriend kan het echt niet meer trekken

De medische staf voerde vervolgens een keizersnede uit met toestemming van de moeder om ervoor te zorgen dat de baby gezond werd geboren en een paar minuten later werd de kleine Ava Grace zonder complicaties geboren.

– Ze woog slechts ongeveer 600 gram. Ze leek niet op een baby. Ze zag eruit als een poppetje. Haar oren [zaten] niet goed uit haar hoofd, zo legt de moeder uit.

De kleine Ava Grace gaf echter nooit op en kon uiteindelijk na een paar weken het ziekenhuis verlaten.

Het jonge gezin was zo in staat om een heel speciale kerst door te brengen. We wensen hen alvast al het geluk in de wereld toe!

Grote haaien worden heel dichtbij de Spaanse kust gespot

Belgische bikers vergezellen gepest meisje naar school