in

Ze huurt een klusjesman in voor een eenvoudige schilderbeurt. Haar vreselijke ervaring is een les voor iedereen.

Magen Hayes wilde haar huis een beetje opsmukken. Ze wilde een nieuw likje verf voor haar bovenste verdieping, dus huurde ze een lokale klusjesman in. Er zijn genoeg aannemers die renovaties uitvoeren, maar hoe weet je dat je iemand hebt die betrouwbaar is? Dit is de schokkende realiteit die Megan Hayes pas ontdekte nadat ze een man genaamd Richard Bradley had ingehuurd.

Richard leek erg professioneel en deed zelfs suggesties voor de kleuren en welke muren geschilderd moesten worden. Hij kwam met zijn team en begon overal tape te bevestigen. Dat zou het begin zijn van de ramp die zich daarop zou ontvouwen. Magen liet de mannen aan hun werk beginnen. Ze ging werken en later die dag ontving ze een schokkend telefoontje van Richard. Wat hij omschreef als een “ongelukje” bleek een grote rotzooi van heldere, blauwe verf.

Lees ook  Plots kreeg Amy een envelop vol geld van een wildvreemde. Toen ze het briefje las dat erbij zat, rolden er tranen over haar wangen

Magen was ten einde raad. De schilders waren vertrokken zonder de intentie om de boel op te ruimen. De familie moest uiteindelijk andere maatregelen nemen om een en ander schoon te maken. Maar de waarschuwing is duidelijk: onderzoek eerst altijd de geloofwaardigheid van een aannemer!

Heb jij al dergelijke “ongelukjes” meegemaakt met aannemers? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit met je vrienden!

Lees ook  Lees dit en je zult begrijpen waarom je iemand nooit van te voren moet beoordelen

Mama gedwongen om in de vrieskoude te bevallen – als de dierenartsen de röntgenfoto van haar buik zien, geloven ze hun ogen niet.

8 jaar na de dramatische bevalling van een achtling: dit is Natalie en haar familie nu