in

Ze hoort kattengegil uit een huis komen. Als ze er naar binnen gluurt, belt ze meteen de politie

In Houma, Louisiana, werd een huis bestormd door de drugsbrigade van Lafourche. Het huis was eigendom van de familie Chauvin. Sandy Chauvin, 60, en haar twee zonen Nicholas, 35, en Christian 43, werden aangehouden. Ze hadden een methlab in huis. De politie had een huiszoekingsbevel ten overstaan van een van de zonen, maar naast het labo troffen ze niet minder dan 133 katten aan!

Lees ook  Neushoorn Jacob (28) stierf “door honger en uitputting” in Franse dierentuin

Zoals je je wel kunt voorstellen was het huis smerig. De vloer was bezaaid met kattenuitwerpselen. Het duurde een paar dagen maar alle katten konden uiteindelijk gered worden. Helaas werden er ook zeven dode katten tussen de rotzooi aangetroffen.

Vijf katten hadden ernstige gezondheidsproblemen. Ik heb het al moeilijk met twee katten, laat staan dat je er 133 hebt rondlopen! Deze vijf katten moesten omwille van hun toestand geëuthanaseerd worden.

Lees ook  Raymond van Barneveld had medelijden met Silvia

Sandy werd gearresteerd en wordt aangeklaagd wegens zware dierenmishandeling en –verwaarlozing.

Zij en haar zoon Christian werden vrijgelaten op borg. Nicholas werd gearresteerd wegens de productie en verkoop van methemphetamine.

Goor detail is dat de katten blijkbaar werden gehouden om de geur van de drugs te maskeren. DEEL dit bericht met je vrienden!

Als de 16-jarige ‘s morgens wakker wordt, zitten haar ogen vol met pus. De reden daarvoor vind je bij elke drogist

Ze vindt een ongebruikelijk groot ei onder haar kip. Voor de camera breekt ze het open in de wetenschap dat het viraal zal gaan