in

Ze heeft geen kinderen, maar toch elke dag een kinderwagen voor de deur. De reden is triest maar hartverwarmend!

De reden is echt hartverwarmend!

Deze vrouw heeft kinderen die allang niet meer in de wieg passen, toch staat er elke dag een schoon bedje voor de deur. Het initiatief is geweldig en een voorbeeld voor veel mensen. Dat het nodig is blijkt maar weer helaas.

Voor veel mensen komt er een grote droom uit als ze een baby krijgen. Helaas is dat niet altijd bij iedereen zo. Het gaat soms zelfs zo ver dat de nieuwe ouders zich geen raad meer weten en extreme beslissingen nemen. Iedereen kent de horror-verhalen, maar helaas gebeurd het nog dagelijks.

Lees ook  Babette is verliefd op haar schoonvader: ‘Ik denk dat hij wel weet hoe ik over hem denk’

Een verloskundige werd door al deze negatieve berichten op een idee gebracht, wij vinden het een geweldig idee.

De verloskundige trok zich de verhalen zo aan dat ze een speciale Facebook groep is gestart om de vaak jonge moeders te helpen. Het gaat in de eerste plaats om de kinderen, die zijn het belangrijkste. Op het moment dat een ouder besluit het kind ‘weg’ te geven is de situatie al bijna onhoudbaar geworden voor de kinderen.

Op die momenten staat het bedje klaar. Anoniem kunnen de kinderen daar worden neergelegd. Het kindje wordt dan naar het ziekenhuis gebracht waarna de instanties aan de slag kunnen. De officiële manier van hulp zoeken is vaak erg moeilijk en omslachtig, instanties schieten vaak tekort hierin.

Lees ook  Herken jij de BN'er op deze schattige jeugdfoto?

Indien gewenst blijft de moeder zelfs anoniem. Het kind staat ten alle tijden voorop, dat is het mooie van dit programma! Ondertussen komen er steeds meer plekken waar je je kind kunt achterlaten, vroeger gebeurde dit bij de nonnen, maar tegenwoordig zijn dit soort initiatieven echt nodig. Van ons krijgt ze alle lof, hartverwarmend!

Het blijkt dat koffie drinken je borsten mogelijk doet verkleinen! Wow, hoe kan dat?

Tiener steekt misbruiker neer; dit is hoe de rechter reageert! Dit is ongelooflijk!