in

Ze gaat met een hoofdband op naar bed. De volgende ochtend staat ze beeldschoon op!

Als je op zoek bent naar een snelle, makkelijke manier om je haar te stijlen en die geen hete apparaten nodig heeft, dan is deze hoofdbandtruc zeker iets voor jou. Deze dame laat je zien hoe iedereen, beginnend van ongewassen haar, een weelderig kapsel van volle lokken kan krijgen met slechts twee katoenen haarbanden. De methode is niet alleen snel en eenvoudig uit te voeren, je kan ermee ook ’s morgens uit je bed komen en in enkele minuutjes klaar zijn om te vertrekken. Je hoeft geen slaap meer op te offeren of klaar voor de dag te zijn.

Lees ook  Politiewaarschuwing: als een vreemde door de telefoon vraagt “Kunt mij verstaan?”, hang dan snel op – hier is waarom

De eerste hoofdband gaat rond het voorhoofd. Dan pakt de vrouw lokken haar vast van enkele centimeters, draait ze tot een worst en steekt die dan in de haarband. Zo doet ze de volledige haardos. Ze doet hetzelfde met de tweede haarband tot al het haar vastzit. De laatste stap is de gemakkelijkste: slaap lekker!

Lees ook  Smoorverliefde Sylvie Meis treedt voor het eerst in het openbaar met nieuwe vriend

Deze techniek zorgt ervoor dat je met prachtig haar wakker wordt, en je hebt niet eens een haarijzer of krultang gebruikt. Voor perfecte krullen zonder veel gedoe, bekijk de video hieronder en zie hoe je het precies doet. Makkelijker dan dit bestaat niet!

Hij voert de vogels elke dag om stipt acht uur, maar kijk wat er gebeurt als hij iets later komt

Nederlands gezin is al twee jaar niet meer in hun huis geweest. “We werden er legaal vergiftigd”