in

Ze doet haar pruik uit tijdens eerste date – de reactie van de man doet haar naar het toilet rennen

Eerste dates zijn vaak zenuwslopende ervaringen. Alles draait rond die eerste goede indruk, en er is altijd die angst dat er iets zal fout lopen.

Wat als je iets verkeerd zegt bijvoorbeeld, en je date daardoor dichtklapt? Of je morst je drankje over zijn of haar t-shirt. Of… je pruik valt af?

Wel, dat laatste komt zelden voor bij de meeste mensen, maar was wel de realiteit voor Eve Betts.

Toen Eve Betts jonger was, werd ze vaak gepest door hoe ze eruit zag.

Eva heeft namelijk alopecia – in normale taal ‘pleksgewijze kaalheid’ – een ziekte die het immuunsysteem aantast die lijdt tot haarverlies.

“Al die opmerkingen zoals: ‘oh je hebt geen wenkbrauwen meer.’ Ik herinner me niet meer hoe vaak ik hierdoor boos ben geworden. Het is echt, echt zwaar,” zegt Eve Betts in de video hieronder.

Nu, als volwassene, verscheen Eve op de Britse tv-show “Eerste Dates”, een reality show die eerste dates vastlegt tussen mensen die elkaar nooit eerder ontmoet hebben.

Lees ook  Drink een glas voor je gaat slapen, en je zal onmiddellijk een verschil in je taille merken

Eve verscheen op het programma om op date te gaan met een zekere Jordan.
Maar ze besefte niet hoe kwetsbaar ze zich zou voelen, omdat voor de allereerste keer, ze besliste om haar geheim vanaf het begin te onthullen.

“Ik heb geen haar. Ik draag een pruik,” zei ze, terwijl ze haar pruik uitdeed.

Voor Jordan kwam dit natuurlijk helemaal onverwacht, maar wat nog onverwachter kwam, was zijn reactie.

Eve, die haar hele jeugd gepest werd, was erg nerveus om Jordan de stuipen op het lijf te jagen. Maar tot haar grote verrassing, kreeg ze een mooi en oprecht antwoord die recht naar haar hart steeg!

Terwijl Eve moeite had om haar pruik opnieuw aan te trekken, en vertelde hoe vervelend het wel was, zei Jordan uitdrukkelijk: “Doe ze weg!”

Lees ook  Freek plaatst pittig vakantiekiekje van zijn Katja

Voor Jordan speelde Eve haar haarstijl helemaal geen rol in wat hij dacht over haar. Het enige waar hij om gaf was over hoe Eve vanbinnen is.

Jordan’s verrassende antwoord deed Eve naar het toilet snellen, om even tot zichzelf te komen. En toen ze terugkwam, had ze haar pruik uitgedaan.

Toen vertelde Jordan hoe mooi en uniek ze was!

Of deze twee een tweede keer zullen afspraken of niet, weten we niet, maar het was een ongelofelijk mooie ontmoeting tussen twee eerlijke en authentieke mensen.

Eve maakte de moedige beslissing om haar geheim te delen. En Jordan deed haar mooi en waardevol voelen met zijn oprechte antwoord.

Bekijk de hartbrekende clip hieronder:

Vergeet zeker niet om dit inspirerende verhaal te delen met je vrienden op Facebook. Het zal hen eraan herinneren dat het gene die belangrijk is, vanbinnen zit!

Deze honden werden in dezelfde kennel geplaatst in het asiel – en nu weigeren ze elkaar los te laten

Ze schrok zich helemaal kapot toen ze begon te filmen achter de boot en DIT zag…