in

Ze dacht dat haar vriend weer aan het snurken was en duwde hem uit bed. Toen ze het licht aandeed, geloofde ze haar ogen niet…

Waarscheinlijk doen sommige van ons het of hebben we het wel eens gehoord, we hebben het hierbij natuurlijk over snurken. Het kan ontzettend vervelend zijn en je kunt je jezelf er ook mateloos aan irriteren.

Deze vrouw duwde haar vriend uit bed toen hij aan het snurken was, maar toen was het al te laat… Toen ze het licht aandeed, moest ze tot haar verschrikking vaststellen dat haar vriend overleden was aan een hartstilstand.

Lees ook  Marco van der Kolk (26) overleden na mishandeling Enschede

Toen Lisa haar man op de grond aantrof schrok ze enorm, ze belde onmiddellijk de ambulance. Na een tijdje kreeg Lisa te horen dat het snurken eigenlijk lucht was dat uit het lichaam ontsnapte. Lewis’ dood heeft echt mijn leven verwoest, heel de familie is zwaar getreurd…

Deze hartstikke jonge vrouw is sinds kort een petitie gestart om bij patiënten met het Brugada-syndroom een soort mini-defibrillator in te planten die het hart moet herstarten als het plots zou stilvallen.

Lees ook  Niemand weet waar deze monument voor staat: Ik kon mijn tranen niet inhouden..

Als ze dit apparaatje bij haar man toe hadden gepast had het zijn leven kunnen redden. Wij zijn heel erg geschrokken van dit bericht. Wij willen jullie ook daarom vragen om dit schokkende verhaal zoveel mogelijk te delen met al je vrienden en familie!

Deze jongen begon met het zingen van “You Raise Me Up” maar als het meisje invalt valt het publiek stil!

Waarom slaapt het kind altijd in de armen van deze bedelaarster? Dit verwacht je nooit…