in

Zachtjes sluipt de kat naar de verdoofde hond toe. Wat ze dan op zijn rug doet is ronduit hartverwarmend

In sommige dieren schuilt meer dan je op het eerste zicht zou vermoeden. Dat geldt ook voor de straatkater Ron, die in Colorado van straat geplukt werd. Ron verblijft in de Northfield dierenkliniek. Aanvankelijk was hij erg schuchter in zijn “tijdelijke verblijf”, maar algauw toonde hij wat voor een zachtaardig karakter er in hem school.

Tot grote verrassing van de personeelsleden begon Ron zich om de nieuw binnengebrachte dieren te ontfermen.

Lees ook  Gulzige meeuw is uit op patat en komt terecht in frituurpan

Het leek of hij de gave had om hen te troosten en gerust te stellen. In zijn rustgevende pootjes voelden zelfs de meest onrustige viervoeters zich veilig.

Of het nu gaat om katten of honden, iedereen is in de ban van zijn uitstraling.

Ron bekommert zich om iedereen. De medewerkers zeggen dat hij “de andere dieren zelfs schoon likt.”

Lees ook  De mannen komen op een bijzonder geluid af en blijven dan stokstijf staan. Wat ze daar aantreffen is iets wat zowel levend alsook wanhopig is

Ron zou drie maanden in de dierenkliniek verblijven. Daarna was het tijd om geadopteerd te worden. Maar in die korte tijd won hij de harten van menselijke en dierlijke bewoners helemaal voor zich. Ron woont nu in een gezin met een kindje en een hond. Deze kater is een ware barmhartige kat.

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Man zingt met zoveel emotie “You Raise Me Up”, dat de jury moeite heeft om hun tranen te bedwingen

Soldaten staan op een rij na hun thuiskomst. Plotseling doorbreekt een jongetje de regels en rent hij recht op zijn moeder af