in

Yolanthe reageert op ‘hereniging met Wesley’

Yolanthe Cabau reageert op de liefdevolle uitspraken van Wesley Sneijder in zijn boek. De oud-voetballer zegt daarin dat hij zijn ex terug wil, al heeft Yolanthe deze prachtige quotes zelf nog niet gelezen…

“Ik vind het moeilijk om het boek te lezen”, zegt de presentatrice eerlijk in Privé. Ze heeft ‘Sneijder’ dan ook nog niet open durven slaan. “Ik wil er op een rustig moment goed voor gaan zitten.”

“Wesley heeft me wel het een en ander verteld. We hebben in de afgelopen twaalf jaar veel meegemaakt en overwonnen, heel veel mooie dingen, maar ook mindere dingen. We waren pas 23 jaar toen we samen kwamen en hebben lief en leed gedeeld.”

Turbulent
“Ons leven is altijd turbulent geweest”, vervolgt Yolanthe in het weekblad. “Veel meningen van anderen, indrukwekkende gebeurtenissen, maar beiden moesten we ook altijd blijven presteren. Ondanks het verdriet zal ik er altijd voor Wes zijn. Ik gun hem al het succes.”

  Man uit Heerenveen aangehouden in verband met vermissing Arnee Elsinga

“Dit boek wilde hij heel graag, het is zijn verhaal en ik ben blij voor hem als hij blij is. Ik zal altijd van Wes houden”, sluit ze af.

Liefdeshereniging?
Ook in Shownieuws sprak Wesley zijn hoop uit voor een liefdeshereniging. “We zijn nog niet gescheiden, we zijn nog steeds getrouwd. Dus we zullen het zien. De tijd zal het leren”, zegt hij in het interview dat je bovenaan deze pagina kan zien. “Ik heb mijn hoop uitgesproken, maar daar heb je allebei bij nodig. Ik zeg niet dat het van haar kant zo is of mijn kant zo, maar als je iets wil bereiken samen moet je er met zijn tweeën voor knokken.”

  Wat kan je in morse maken van acht punten en drie strepen? Alleen deze radiozendamateur kent het antwoord!

Xess Xava
Wesley hoopt ook voor hun zoontje Xess Xava dat hij en Yolanthe weer bij elkaar komen. “De tijd moet het leren. We hebben een kleine man, dus we zullen het zien. Ik heb in ieder geval mijn hoop uitgesproken.”

Rode draad
“Yolanthe is nog steeds heel belangrijk voor mij. Ze loopt als een rode draad door mijn carrière want ze was vrij vroeg bij mijn carrière betrokken”, vertelde Wesley in Shownieuws. Hij hoopt dat Yo zijn boek binnenkort ook gaat lezen. “Ze is trots op dat ik een boek heb geschreven en dat ik open en eerlijk ben geweest over van alles en nog wat. Zij moet een moment gaan pakken waar ze zich goed bij voelt om door dat hele boek heen te gaan en dan zal ik de reacties wel horen.”

Agenten slaan autoruit in en bevrijden ‘ernstig dorstige’ hond

Man komt op 90-jarige leeftijd eindelijk uit de kast.