in

Yolanthe krijgt 19 miljoen met scheiding

Yolanthe Cabau van Kasbergen houdt waarschijnlijk ruim 19 miljoen euro over aan haar scheiding van Wesley Sneijder. Dat heeft Quote berekend. De voetballer en zijn vrouw zijn in gemeenschap van goederen getrouwd, en maakten deze week bekend te gaan scheiden.

Quote berekende vorig jaar dat het vermogen van Sneijder uitkwam op zo’n 37 miljoen euro. Dat vermogen zal niet gekrompen zijn sindsdien, aangezien hij vorig jaar een riant miljoenencontract tekende bij zijn huidige club in Qatar. Quote schat dus dat Yolanthe minimaal 19 miljoen euro overhoudt aan de scheiding. Want hoewel de presentatrice, actrice en kledingontwerpster zelf ook een succesvolle carrière heeft, komen haar salaris en vermogen niet in de buurt bij die van Sneijder.

Lees ook  Vermist meisje (17) uit Alphen weer terecht

Wesley en Yolanthe maakten dinsdag via hun management bekend dat ze uit elkaar gaan. De voetballer en de actrice kregen in 2009 een relatie en trouwden een jaar later in het Italiaanse Castelnuovo Berardenga, vlakbij Florence. Ze woonden de afgelopen jaren in de landen waar Sneijder voetbalde; achtereenvolgens Italië, Turkije, Frankrijk en Qatar. In 2015 kreeg het stel zoontje Xess Xava.

Lees ook  Man vermoordt partner en deelt foto’s van lijk in familie chatgroep

Model Lotte van der Zee op 20-jarige leeftijd overleden

Michael wint jackpot van 243 miljoen euro, maar zijn ex zet de puntjes op de i: “Dat is niet genoeg om mij terug te winnen”