in

Man ‘snuift’ dagelijks zijn eigen urine. De reden hiervoor is te bizar voor woorden..

Een yogameester beweert dat hij in bijna twintig jaar geen verkoudheid heeft gehad. Hij beweert dat het komt omdat hij na elk toiletbezoek een klein kopje van zijn urine opsnuift.

In plaats van het te drinken, wat als een beetje ongewoon wordt beschouwd, snuift de 41-jarige Sam Cohen elke keer dat hij naar het toilet gaat een beker urine door zijn neusgaten.

Hij doet dit al 19 jaar en beweert dat dat de oorzaak is dat hij nooit verkouden is en dat het hem beschermd tegen ziektes. Ook beweert hij dat het een positief effect heeft op zijn seksleven.

Hij noemt deze neusdrank Auryn – het Keltische woord voor ‘gouden’ – en draagt ​​altijd een bekertje ervan mee in zijn zak. Best apart, niet?

Sam, uit Noord-Londen, zei:
Het is niet mogelijk om verkouden te worden als je constant door je neus drinkt. Ik neem altijd een ​​beker met me mee.

Lees ook  Vader (50) na s*ks met meisje op swingers-feestjes in Beekbergen: ‘Nooit gedaan als ik wist dat ze 14 was’

Als ik bijvoorbeeld naar de wc moet, neem ik het mee, doe de deur dicht en drink de urine door mijn neus.

Je voelt je als Superman – je gaat het toilet in en doet iets wat geen enkel lichaam weet, als een verborgen geheim. Je komt eruit en je ziet er gloeiend en fris uit.

Sam gelooft ook dat het zijn liefdesleven positief beïnvloedt door te zeggen dat hij nu ‘meer hardheid’ heeft en ‘langer kan volhouden’: Ik was 22 en toen ik urine begon te drinken. Direct daarna begon ik mij jonger te voelen.

De urine is als een algehele boost. Het zal je jonger laten voelen en je meer hardheid geven. Het zorgt er juist voor dat je het langer volhoudt op seksueel gebied.

Hij voegde eraan toe: ‘Ik gebruik mijn mond ook om te drinken. Ik zou zeggen dat het half om half is.

Lees ook  Jong meisje s*ksueel mis bruikt in steegje Drents dorp Roden

Het is niet alleen plas Sam die door zijn neus komt, hij drinkt (of snuift) water, wijn, groente en vruchtensappen.

Sam en zijn twee vrienden, die ook deelnemen aan de bizarre praktijk, zeggen dat ze 10 tot 20 keer per dag verschillende vloeistoffen via hun neus opnemen.

Sam heeft toegevoegd:
Het kalmeert en ontspant je onmiddellijk. Het bevordert de spijsvertering en verbetert de eetlust. Het helpt je beter door de neus te ademen. Het elimineert vermoeidheid en lethargie. Het verbetert het libido.

Wanneer je het voor het eerst doet, is het eerste deel een beetje overweldigend omdat je het gevoel hebt dat je verdrinkt.

Het brein zegt dan tegen je, ‘wat ben je aan het doen?!’ Maar hoe vaker je het doet, hoe meer het lichaam accepteert dat het een natuurlijk proces is.

Bekijk het bizarre fragment in de onderstaande video:

Ophef over voorstel VVD: ‘Werklozen moeten vakken vullen’.

Toad (5) is een hond, maar net iets anders dan de andere honden