in

Wreed koppel aangeklaagd voor het zwaar uithongeren van een vijfjarige die nog amper 15 kg woog.

Ashleigh Peach, 30, en haar aanstaande echtgenoot, de 28-jarige Johnathon Parsley, werden aangehouden in Tipton, Indiana, en vervolgd voor een misdrijf. Ze hadden een vijfjarige jongen uitgehongerd om hem te straffen. Het kind woog amper 15 kg.

De politie van Tipton en de jeugdbescherming kregen anonieme telefoontjes over een vermoedelijk geval van kindermishandeling. Dat was op 5 juni. Na een kort onderzoek werd het koppel gearresteerd.

Niet alleen de vijfjarige werd uit het huis weg gehaald, maar ook nog eens zes andere kinderen.

Lees ook  “Ik ga op een dag met Laura trouwen!” verklaarde Matt in de peuterspeelzaal - nu zijn ze echt getrouwd

De vijfjarige jongen werd opgenomen in het Riley Children’s Hospital en werd ondertussen reeds ontslagen uit het ziekenhuis. Verwacht wordt dat hij helemaal zal herstellen.

De politie doorzocht het huis en vond bewakingsapparatuur die gebruikt werd om ervoor te zorgen dat de jongen geen voedsel kon stelen. Ongeacht wat een vijfjarige ook fout doet – uithongering is nooit een bestraffing – het is foltering.

Ik kan me niet voorstellen wat voor een persoon een kind zo kan mishandelen. Dit is zo’n hartverscheurend verhaal. De zeven kinderen leefden in een huis waar ze twee slaapkamers moesten delen.

Lees ook  Rapper Boef excuseert zich tijdens Noorderslag op een erg bijzondere manier voor het “Kech incident.”

De deuren van de slaapkamers waren uitgerust met een alarm. Naar verluidt werden de kinderen bij wijze van bestraffing langdurig opgesloten.

Toen de politie arriveerde probeerde Parsley te vluchten maar kon toch gevat worden. De twee werden aangeklaagd wegens kindermishandeling met ernstige lichamelijke schade tot gevolg.

DEEL dit met je vrienden!

17-jarige moeder van 7 kinderen heeft er genoeg van. Ze vindt dat de overheid de rekening moet betalen.

Ezel kan niet werken en krijgt een doodstraf. Wat de wolf dan doet verbluft het hele dorp.