in

Wrede vrouw die de puppy van haar ex dood bakte in de oven, gaat vrijuit.

De meeste redelijke mensen weten wat te doen met een oven – je bakt cakes of een hammetje. Ovens zijn voor eten. Helaas dacht Kinny Redmon, 24, daar anders over. In juni 2015 stopte ze de pitbullpuppy van haar ex-partner in de oven en doodde het! Ze draaide de oven op 300 graden en stopte het hondje erin. Blijkbaar hadden Redmon en haar vriend Dimarrio Zander ruzie gemaakt, waarna deze laatste naar het werk vertrok.

Lees ook  Ze is in gesprek met haar kittens. Maar luister eens goed… Dit is het liefste geluid ooit

Zander had de puppy in een krat achtergelaten. Later die dag kreeg hij een berichtje dat hij de puppy uit de oven moest halen, en toen hij thuiskwam, zag hij dat de oven aanstond en dat er een stoel tegen het deurtje stond. De puppy in de oven was dood. Eerder werd Redmon al veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf op voorwaarde dat ze partnerbemiddeling zou volgen.

Ze kwam nooit opdagen voor de probatiezittingen en volgde evenmin therapie – en ze doodde een puppy. De News Gazette rapporteerde dat Redmon met de politie weigerde om over de hond te praten. Op dat moment was Redmon, een moeder, in verwachting van een ander kind.

Lees ook  Mama zegt tegen de hond dat hij uit de wieg moet gaan. Maar hij weigert dit op een hilarisch schattige wijze

Op het ogenblik van de feiten woonde ze nog bij haar ouders. Haar borgtocht werd op 250.000 dollar gesteld en uiteindelijk kwam de zaak voor de rechtbank. Redmon werd uiteindelijk vrijgesproken.

DEEL dit met iedereen die je kent!

Een hond werd voor een laatste rit meegenomen om voorgoed in slaap te worden gebracht. Toen deed hij iets aangrijpends.

Tienermeisje begon plotseling massaal tampons op te slaan. Dan onthult mama haar geheim.