in

Wrede moeder laat bewust haar peuterdochter achter in een supermarkt

We weten dat sommige mensen in staat zijn om hun huisdieren langs de kant van de weg achter te laten of in dierenasielen te dumpen. Maar de droevige realiteit is dat mensen ook hun kinderen achterlaten. Een ouder zijn is niet eenvoudig. Wat doe je als de verantwoordelijkheid teveel wordt?

Je zoekt om hulp. Helaas liet de harteloze vrouw op deze foto haar kind gewoon achter in een supermarkt in Riverside, California.

Lees ook  Moeder doodt haar drie dochters

De bewakingscamera’s registreerden hoe de moeder de winkel binnenwandelt met haar dochter. Ze waren twee minuten samen in de winkel, waarop de peuter afdwaalde, maar de moeder deed geen enkele poging om haar te zoeken.

Een barmhartige Samaritaan wees de moeder op haar verdwaalde peuter, maar die antwoordde botweg om haar gewoon te laten (doelende op het kind). Wat voor een moeder doet zoiets?

De moeder betaalde haar boodschappen en vertrok. Volgens de politie was het opzettelijk. Het kleine meisje identificeerde de vrouw als “mammie” toen ze haar de camerabeelden toonden. Niemand gaf het meisje als vermist op.

Lees ook  65-jarige met 13 kinderen en 7 kleinkinderen vraagt om echografie – ontdekking van de dokters is iets wat ze nog nooit gezien hebben

De politie kon de vrouw ondertussen identificeren als Chiengkham Cindy Vilaysane. De gouden tip kwam nadat het bericht in het nieuws verscheen.

De tweejarige is ondertussen bij de jeugdbescherming in veilige handen.

DEEL dit schokkende verhaal met je vrienden!

Man schopt een straathond. Maar het is hetgeen wat de straathond vervolgens doet wat het internet op stelten zet

Hartverscheurend moment: toegewijd paar was 62 jaar met elkaar getrouwd, maar wordt nu gedwongen te scheiden