in

Wrede lerares dwingt 5-jarig kind om twee uur in gepoepte broek te zitten om “hem een lesje te leren”

Toen een lerares uit Cobb County besloot toiletgewoonten te leren aan een van haar leerlingen met speciale behoeften, deed ze dit op een weerzinwekkende manier.

Kelly Lewis uit het Amerikaanse Acworth was lerares aan de Frey Elementary School. Ze gaf daar les aan kinderen met speciale behoeften, aldus CBS64.

Verleden jaar november werd Kelly ervan beschuldigd dat ze een vijfjarig jongetje twee uur in zijn gepoepte broek liet zitten. Naar verluidt probeerde ze “hem een lesje te leren over toiletgewoonten”.

Het “kind leed aan roodheid en irritatie aan zijn billen, evenals aan mentale pijn als gevolg van de acties van de lerares,” vertelde een getuige aan de autoriteiten van Cobb County.

  Dit is het bloedmooie zusje van Max Verstappen:

Ouders van andere studenten van Frey Elementary waren geschokt toen ze over het incident hoorden.

Toen Stacey Ramirez, wiens zoon autistisch is, hoorde van het incident, was ze erg overstuur en belde ze haar zoon Ryan op.

“Ik zei: ‘Ryan, wat vind je ervan?’ En hij gebruikte de term ‘gruwelijk’,” vertelde de moeder, aldus WTHR.

Stacey is ook de directeur van The Arc of Georgia, een non-profitorganisatie die zich inzet voor de handhaving van de mensen- en burgerrechten van personen met een verstandelijke ontwikkelingsstoornis.

  Man sluit kind (5) op in kelder en takelt ex-vrouw met mes toe

Ze onthulde dat de impact van dergelijke incidenten niet gemakkelijk door een kind worden verwerkt. “Dit is nog niet voorbij voor dat gezin, en het is nog niet voorbij voor die kleine jongen,” zei ze.

Volgens de Atlanta Journal-Constitution werd Kelly aangeklaagd vanwege kindermishandeling. CBS46 meldde ook dat Kelly niet mag terugkeren naar Frey Elementary en dat ze daarnaast geen contact mag hebben met iemand die jonger is dan 16 jaar.

Dit is walgelijk gedrag! We hopen dat deze vrouw haar verdiende straf krijgt!

Orka verliest al zijn tanden nadat hij aan verblijft knaagt

Kankerverwekkende stof ontdekt in paracetamol