in

Wow! Zo ziet Sandoval uit Vis a Vis er in het dagelijkse leven uit

Als er een Netflix-serie is waar we helemaal dol op zijn, is het wel Vis a Vis. Zoals in elke serie, is er ook in Vis a Vis een echte bad guy: namelijk Carlos Sandoval.

Sandoval is de gevangenisdokter in Cruz del Sur en je kunt eigenlijk niet anders dan hem niet leuk vinden (zacht uitgedrukt). Benieuwd hoe Sandoval er in het dagelijkse leven uitziet?

Zo ziet Sandoval uit Vis er Vis er in het echt uit
Carlos Sandoval wordt gespeeld door de 53-jarige Ramiro Blas. Sandoval is de gevangenisdokter in Cruz del Sur, maar dat is niet het enige waar hij zich mee bezig houdt.

Lees ook  Niet te missen: We krijgen vannacht een ‘sneeuwmaan’.

Hij vindt de vrouwelijke gevangenen én zijn macht die daarbij komt kijken ook heel interessant. Zo laat Sandoval de gevangenen bijvoorbeeld s*ksuele handelingen bij hem verrichten in ruil voor een telefoon of drugs.

In de laatste paar minuten van de seizoensfinale van Vis a Vis zien we dat de gevangenen in opstand komen en wraak nemen op Sandoval. Één voor één steken ze hem allemaal neer. Iedereen dacht ein-de-lijk van hem af te zijn, maar niets is minder waar: in de Vis a Vis-spin off El Oasis worden we (helaas) weer herenigd met Sandoval.

Lees ook  Dave Roelvink showt afgetraind lijf

Nu kwamen we op Instagram wat foto’s tegen van Ramiro Blas (die dus Sandoval speelt) en ik kan je vertellen: hij ziet er héél anders uit dan Sandoval. Het verschil zit ‘m niet in zijn uiterlijk, want hij is in de serie ook een net geklede man. Maar het verschil tussen de acteur en de personage zie je in zijn blik. Hoe eng en intimiderend Sandoval kan kijken in Vis a Vis, hoe lief Ramiro’s blik in het echt is.

Zo ziet Sandoval er uit in Vis a Vis:

En zo ziet Sandoval/Ramiro er in het echt uit:

Dit is hoe Tokio van La Casa de Papel er in het echt uitziet

Dit is dus de beeldschone nieuwe vriendin van vlogger Enzo Knol!