in

WOW: ze drinkt een maand lang niks anders dan water en DIT is wat er gebeurt! Dit moet iedereen een maand doen!

Het klinkt niet als de grootste straf ooit, een maand lang niks anders drinken dan water. Wel een beetje saai en we zouden ons wijntje zeker missen, maar je als je ziet wat je er voor terug krijgt! Echt fantastisch!

Dat het goed is om genoeg water te drinken is waarschijnlijk voor niemand een grote verrassing. Water reinigt het lichaam en zorgt ervoor dat het loopt als een geoliede machine. Toch drinken we in plaats van water nog heel vaak koffie, thee, frisdrank of zuivelproducten. Natuurlijk is er helemaal niks mee zolang je dit met mate doet, maar toch is het zeker een goed idee om eens 30 dagen lang niks anders te drinken dan water. Kijk maar eens op de volgende pagina wat dat je kan opleveren!

Lees ook  Dit is waarom je van heet douchen ziek kunt worden:

Vier weken lang niks anders drinken dan drie liter water hoeft niet eens heel lastig te zijn. Je mag daarnaast namelijk gewoon je normale eetpatroon aanhouden! Na een maand lang zul je gaan merken dat je lichaam drastisch is veranderd. Dit zijn de gevolgen voor je lichaam:

Je metabolisme werkt goed: na een maand zul je zien dat geen last meer heb van verstoppingen of een opgeblazen buik

Je zult waarschijnlijk wat gewicht hebben verloren: doordat je metabolisme beter werkt én je minder suikers binnen krijgt doordat je de zuivel- en frisdranken laat staan

Lees ook  Dit gigantische bedrag is het salaris van Mark Rutte!

Je ziet er beter uit: als je een maand lang iedere dag 3 liter water drinkt zul je zien dat rimpels minder diep worden, de huid minder grauw wordt en je wallen verdwijnen.

Je zit beter in je vel: veel water drinken is niet alleen van belang voor je fysieke, maar ook voor je mentale gesteldheid. Drink je veel water, dan kun je je beter concentreren en beter nadenken, ben je productiever en zit je lekkerder in je vel.

Het proberen waard dus! Ga jij de uitdaging aan en eens een keer 30 dagen lang niks anders drinken dan water?

DIT zijn de onverwachte voortekenen van een beroerte bij vrouwen! Bijna niemand weet dit!

Echtgenoot treft zijn vrouw aan terwijl ze samen met hun zoon een dutje doet. Maar hij weet precies wat ze verbergt!