in

Wow! Wist jij dat je dít kan doen met een bananenschil en een panty?

Wij hadden geen idee!
Gooi jij je bananenschil altijd meteen weg als je een banaan gaat eten? Wij eigenlijk ook, maar je kan er iets superleuks mee doen! Voortaan is het dus raadzaam om die bananenschil even te bewaren.

Wij waren hier nooit opgekomen!

Schoenenpoets
De truc die we je nu gaan vertellen maakt een duur product overbodig, namelijk: schoenpoets! De witte binnenkant van een bananenschil haalt het vuil van je schoen en geeft de glans op je schoen een enorme boost.

Lees ook  Tijdens het spelen in het zand, zien de kinderen opeens kleine voetjes uit de grond omhoog steken. Ze beginnen te graven en ontdekken dan iets verschrikkelijks

De truc
Het enige wat je moet doen is het bruine puntje openvouwen, zodat je de banaan als het waren binnenstebuiten kunt vouwen. Rondom moet alleen de witte kant zichtbaar zijn. Schuif ‘m vervolgens in een panty. Wrijf de panty met bananenschil over je schoenen en je schoenen zullen naderhand weer prachtig glanzen. Ideaal als je een vergadering of feestje hebt, waar je mooie glanzende schoenen voor nodig hebt en geen schoenpoets bij de hand hebt.

Lees ook  Papa van peuter in Spaanse put: “Ik wou dat ik daar beneden zat, en jij hier boven bij je mama”

Gepensioneerd stel koopt een verlaten schuur, wat ze binnen aantreffen is ongelofelijk!

In slechts de helft van de tijd je was droog hebben? Dat kan met déze tip!