in

Wow, dit staat er in het ‘wurgcontract’ dat de toekomstige echtgenoot van Gordon moet tekenen

Voor het RTL-programma Gordon gaat trouwen gaan Gordon en zijn vrienden op zoek naar een geschikte huwelijkskandidaat voor de presentator. Ook de ‘gewone’ Nederlander kon zich opgeven voor het programma. Het zou dus zo kunnen dat kandidaten enkel uit zijn op Gordons geld, maar dat feest gaat niet door. De nieuwe liefde van Gordon moet namelijk een huwelijkscontract én een gezondheidsverklaring tekenen.

Met Gordon in het huwelijksbootje stappen is niet zonder voorwaarden.

Gold digger
Gordon zal niet de eerste zijn die denkt de liefde van zijn leven te hebben gevonden, terwijl de ander alleen maar uitwas op geld. Maar dit zal de 49-jarige niet overkomen. Hoe Gordon weet dat het niet om een gold digger gaat? Heel simpel: hij laat zijn toekomstige gewoon een wurgcontract tekenen.

Lees ook  Wat een verschil! Zo zag Gaby Blaaser er een aantal jaar geleden nog uit:

Het contract
Met Gordon trouwen vanwege zijn geld? Dat gaat ‘m niet worden. In de concept-akte van de huwelijkse voorwaarden blijkt dat de eigendommen en het vermogen van Gordon zoveel mogelijk worden beschermd. De Telegraaf wist de akte te bemachtigen en hierin staat dat de huwelijkskandidaat óók een gezondheidsverklaring moet tekenen. Deze verklaring luidt: ‘Ondergetekende verklaart dat hij geen overdraagbare aandoening heeft die gevaar kan opleveren (te denken valt aan een SOA, hepatitis, HIV, Aids)’.

Liefde van Gordon
Een woordvoerder van RTL vindt de voorwaarden alleen maar logisch: “We zijn in het programma op zoek naar een man die zonder financieel belang de liefde met Gordon wil delen”, vertelt hij aan Metro. Wel is een vergoeding voor de gederfde inkomsten bespreekbaar. Zowel de kandidaten als Gordon zijn op de hoogte van deze voorwaarden. Volgens de zender waren de huwelijkse voorwaarden ruim van tevoren aan de mannen voorgelegd en waren wijzigingen mogelijk.

Lees ook  Jongen van 16 jaar belt naar hulpdiensten met hartverscheurende woorden: “Kom mij helpen of anders ga ik dood”

Boete
De deelnemers hebben daarnaast een geheimhoudingsplicht. Lukt het hen niet om zich hieraan te houden? Dan wordt hen een boete van 10.000 euro opgelegd.

Het tv-huwelijk van Gordon, wat wordt opgenomen in Kaapstad, zal volgende maand bij RTL 4 te zien zijn.

2-jarig meisje krijgt blauwe kleur en geeft bloed over, uren later is ze dood

Voor haar te doden, besliste de man om een beetje met haar te experimenteren. Schokkende foto’s!