in

Moeder laat baby achter bij kinderdagverblijf en krijgt hem zo terug

Vorige vrijdag stapte een moeder uit San Antonio het kinderdagverblijf binnen om haar zoon op te pikken zoals ze dat elke dag deed. Maar anders dan op andere dagen trof ze haar 11 maanden oude zoon aan met zeven gebroken ribben en een ingeklapte long, samen met andere levensbedreigende verwondingen.

Mama Aida Miller stapte het Choo Choo Express Kinderdagverblijf binnen en zag haar zoon Shane vrolijk spelen op de grond. Maar in een oogwenk zou Miller’s wereld compleet overhoop gegooid worden toen een 72-jarige vrouw tegen de voorgevel van het kinderdagverblijf crashte.

“Ik zat even neer en toen kwam er een auto door de muur, en wetende dat mijn baby daar op de grond zat, begon ik te schreeuwen en rende ik naar hem toe om hem te vinden”, zei Miller. Toen ze bij Shane kwam, zat hij onder de auto geklemd. “Hij lag op de vloer en keek omhoog. Hij had snijwonden op zijn voorhoofd en zijn hele gezicht was opgezwollen.”

Lees ook  Han (82) ontwikkelt app die oogje in zeil houdt: 'Geen inbreuk op privacy'

Shane werd allerijl naar het ziekenhuis overgebracht waar de dokters vaststelden dat hij een ingeklapte long had, een beschadigde lever en zeven gebroken ribben. “De eerste dag was hij de hele tijd omringd door een team van dokters en verpleegsters en telkens als je met een andere dokter praat kreeg ik andere informatie en ze bleven maar meer dingen vinden die er met hem aan de hand waren”, vertelde papa Tory Miller.

Lees ook  Oeigoer Eysa: 'Als je geen kritiek uit op China, ben je veilig. Dacht ik'

Maar nog geen vier dagen na het dramatische ongeluk stelde de dokters vast dat Shane extreem goed herstelde en naar huis mocht. “Echt een wonder, dat weten we wel zeker. Enkele centimeters verschil en hij zou door de band overreden zijn geweest en dan zou hij wellicht overleden zijn”, zei Tory nog.

Hoe zou jij reageren als je je baby door een auto ziet aangereden worden? Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Midden in de nacht staan er plots 3 mannen in haar kamer. Als de vrouw in het ziekenhuis wakker wordt, is haar leven nooit meer hetzelfde.

Laat het vet op je rug en aan je onderarmen wegsmelten dankzij deze 4 snelle oefeningen