in

Woedende vader stuurt een foto van vriend van zijn dochter door en neemt heft in eigen hand

Huiselijk geweld is een iets wat veel te vaak voorkomt en het lijkt alsof het niet te stoppen is. Te veel vrouwen zijn worden blootgesteld met huiselijk geweld – of door fysiek mis bruik, financiële mis handeling, emotionele mishandeling of een combinatie van deze drie.

Chelsea Simmons werd brutaal geslagen in Missouri door haar vriend, Cedric Powe, en ze werd bijna vermoord tijdens de woordenwisseling. De aanval kostte Chelsea-gezichtsvermogen.

Als reactie daarop heeft de vader van het meisje deze foto van het vriendje aan de wereld vrijgegeven en deze prijs boven zijn hoofd gezet.

Chelsea had een straatverbod tegen Powe neergelegd, maar dit deed weinig om de jonge vrouw te beschermen tegen haar ex, die een geschiedenis heeft van het schenden van een straatverbod.

Volgens artsen was Chelsea slechts enkele minuten verwijderd van de dood en zal waarschijnlijk de pijn verdragen die het gevolg is van het incident voor de rest van haar leven.

De mis handeling vond plaats in 2015 – Chelsea Simmons werd geslagen, geschopt en gewurgd.

  72-jarige man schiet inbreker dood en gaat dan weer gewoon slapen.

“Blijkbaar wurgde hij haar tot ze flauwviel, daarna bracht hij haar terug, vervolgens wurgde hij haar weer en hij sloeg haar voortdurend in haar buik,” legde Chelsea’s stiefmoeder, Melissa Zack, uit.

“Ze is bang en ze zal waarschijnlijk voor altijd bang zijn.” Dokters vertelden haar familie dat ze op het punt stond om dood te gaan.

Ondertussen vluchtte Cedric Powe, die bekend is bij zijn vrienden als Moe, naar het zuiden van St. Louis nadat hij het brute pak slaag had uitgedeeld.

De aanval liet Chelsea permanent blind achter in haar linkeroog, wat haar vader woedend maakte en een ​​beloning van $500 gaf voor alle informatie over Cedric Powe.

Chelsea werd ook gekidnapt in december 2013, toen Cedric losgeld eiste van haar familie in ruil voor haar veilige terugkeer tijdens de vakantie.

“Hij moet worden gepakt, zodat dit niemand anders overkomt, en ik me geen zorgen hoef te maken dat het nog een keer bij Chelsea gebeurt,” zei Melissa Zack.

  Claudia de Breij in tranen in DWDD: ‘Hij was als een vader voor me’

Cedric Powe heeft een lange criminele geschiedenis, waaronder een arrestatie in 2008 voor huiselijk geweld en meer.

Maar de beloning van de vader lijkt de doorslag te hebben gemaakt. Al snel haalde de politie Cedric Powe in en arresteerde hem.

Hij werd beschuldigd van poging tot moord van de eerste graad en huiselijk geweld. Zijn vrijlating was vastgesteld op een half miljoen dollar.

Powe werd uiteindelijk veroordeeld tot 14 jaar in het Illinois Department of Corrections. Naast zijn 14-jaar gevangenisstraf moet Powe ook 4 jaar verplichte onder toezicht staande vrijlating dienen, ook wel bekend als parole, en $1,352.60 betalen voor restitutie.

Tegenwoordig woont Chelsea gelukkig bij haar familie en dochter, hoewel ze vanwege dit incident nog steeds littekens heeft.

Cedric Powe zit vandaag de dag nog steeds in de gevangenis. Wij wensen Chelsea heel veel beterschap en hopen dat we mensen hun ogen openen dankzij dit gruwelijke verhaal over (huiselijk) geweld! Deel dit met iedereen!

Katja Schuurman laat met foto zien hoe goddelijk haar lichaam nog altijd is:

In deze kerstsok past meer dan 2 liter wijn, en is de ideale kerstaanvulling