in

Woedende geliefde giet zuur over zijn vriendin heen en steekt haar dan in brand

Een gestoorde minnaar goot zuur over het gezicht van zijn vriendin en stak haar in brand in een vlaag van razernij over een foto van de hond van haar ex. De vrouw Yekaterina M. zegt dat haar partner Vyatcheslav het zuur over haar goot in haar appartement in Moskou, Rusland. De getraumatiseerde 24-jarige zegt dat hij de chemicaliën vervolgens in brand stak en haar hoofd naar beneden drukte zodat ze de vlammen niet kon doven.

“Het shirt dat ik aanhad, begon meteen te branden. Ik probeerde het uit te trekken, maar hij hield me tegen. Pas later draaide hij de douche aan en doofde de vlammen.” Vyatcheslav zou nog twee uur lang verhinderen dat ze medische verzorging kreeg. De schokkende aanval gebeurde na een avondje uit waarbij Yekaterina een foto van haar huisdier had gemaakt. De jaloerse Vyatcheslav vroeg om de foto niet te delen met haar ex-vriendje, met wie ze de hond vroeger had gekocht.

Lees ook  Toch nog een kruisje voor Maarten van der Weijden dankzij gulle gever

Ze legde uit: “Hij vroeg me om de foto niet te delen, maar dat deed ik toch in de chat.” Toen haar vriend dit ontdekte werd hij razend. “Hij dacht dat ik terug naar mijn ex wilde. Hij zei me dat ik vijf minuten had om te vertrekken. Mijn hond zat nog binnen, dus ik kon niet zomaar vertrekken. Ik probeerde er nog een grapje over te maken.”

Lees ook  Politie arresteert stel thuis na bezoekje aan (schoon)moeder bij raam verpleeghuis

De politie heeft ondertussen een onderzoek opgestart. Ondanks haar zware brandwonden geloven de artsen dat Yekaterina helemaal zal herstellen, met enkel een klein litteken onder haar kin.

DEEL dit schokkende verhaal met je vrienden!

Zij merkte dit kind van 5 op alleen op de straat en liet hem haar voertuig instappen. Maar de bewakingscamera filmt alles wat ze dan doet.

Toerist, die in het Amazone-regenwoud verdwaalde, zegt dat apen hem hielpen met overleven