in

‘Winkelkakker’opnieuw opgedoken – rent kakkend rond in winkels

De winkeliers op de Grote Kring in Kortrijk in België zitten met de handen in het haar. De laatste tijd worden ze geteisterd door iemand die regelmatig zijn grote behoefte doet in de winkelzone.

Onlangs zelfs vlak voor een bakkerij en schoenenwinkel. Bakker Eddy de Ridder vertelde: “Is het een mop of is er iemand die niet goed bij zijn hoofd is?”

Johan Verniest, uitbater van café Saint-Georges kon het niet langer aanzien en trok aan de alarmbel.

Lees ook  Selma Omari brengt controversiële video uit: “Je vriend is een junkie”

Aan Het Nieuwsblad getuigde hij: “Vorige week was de bank ter hoogte van de Vestiaire besmeurd. Het bleef niet bij een eenmalig feit.

Schoenenzaak Finezza kreeg uitwerpselen onder de deur en er werd ook urine gevonden.” Daarna was de bakker aan de beurt.

Bakker Eddy de Ridder onthulde: “We vonden woensdag uitwerpselen en urine voor onze toegangsdeur.

Het is natuurlijk verre van leuk als je je zaak zo vindt ’s morgens. Want het gebeurt natuurlijk bij nacht. Intussen laten we de verlichting aan de toegangsdeur permanent branden.”

Lees ook  Onderzoek bevestigt dat mannen beter autorijden dan vrouwen

Nu eisen de winkeliers dat er meer en betere openbare verlichting komt in de winkelzone. De zichtbaarheid is er ’s nachts zo beperkt, dat ook op de camera’s niets of nauwelijks iets te zien is.

De politie verklaarde dat ze de zaak graag zouden willen onderzoeken, maar dat ook zij beperkt zijn door de slechte bewakingsbeelden.

De ‘winkelkakker’ zorgt voor heel wat opschudding en er wordt druk gespeculeerd over een mogelijke dader.

Heup van jonge vrouw uit de kom nadat ze voeten op dashboard legde.

Uitgehongerde honden peuzelen baasje op nadat hij natuurlijk dood stierf.