in

Willem Holleeder niet onder de indruk van Judas: ‘Ik ben in slaap gevallen’

Holleeder zegt dat de serie een leugen is. Heel Nederland lijkt in de ban te zijn van de nieuwe serie Judas.

Velen (meer dan één miljoen kijkers) waren zondagavond weer aan de buis gekluisterd om de RTL-serie te kijken.

Willem Holleeder was een van hen en kijkt vanuit zijn cel naar de serie die over zijn leven gaat. Hij is echter niet onder de indruk van de serie. De serie weet hem niet te boeien.

Judas
In de rechtbank liet Willem Holleeder gisteren weten dat hij -net als vele anderen- Judas ook kijkt.

Lees ook  Zijn vriendin betrapt hem met een andere vrouw in bed, maar wat toen gebeurde had hij niet verwacht. Geweldig!

Over de tweede aflevering van de serie is hij niet te spreken, zo klopt er volgens Nederlands bekendste crimineel niks van.

“Het is een leugen”, laat hij weten. Tevens vindt hij de serie niet veel aan. “Ik ben in slaap gevallen”, licht hij toe.

Leugen
Wat Holleeder voornamelijk tegen zijn borst stuit, is hoe zijn zus Astrid wordt neergezet in de serie. “Astrid doet zich anders voor.

Het gaat allemaal over hoe geweldig Astrid is. Zij maakt een heel verhaal, hoe geweldig en slim ze is, maar het is gewoon niet waar”, laat hij weten.

Lees ook  Bizar: Klant vermoord zijn kapper omdat hij niet tevreden was met zijn kapsel.

Holleeder beweert dat Astrid het buitenbeentje van de familie was en kan zich daarom niet vinden in wat hij op tv ziet. In Judas vormen de zussen namelijk een front tegen hun broer.

Routine
Holleeder deelde in de rechtszaal ook meer over zijn routine. Zo staat hij elke ochtend om zes uur op en gaat hij om half elf slapen, behalve als er wat interessants op televisie is.

“Soms wat later als Peter op tv is bij Jinek bijvoorbeeld.” Voor Peter. R de Vries wil Holleeder wel een uurtje slaap missen.

Ondanks commotie gaat Yvon Jaspers door met tv-programma ‘Onze Boerderij’

Vrouw (55) geraakt ’s ochtends nooit uit bed – zie nu haar verbijsterende transformatie