in

Wildplasser gaat helemaal door het lint wanneer bestuurder naar hem toetert

Wanneer je betrapt wordt op wildplassen en er wordt getoeterd naar jou dan kan je misschien wel eens op je pietje getrapt zijn. De reactie van deze kerel uit Rotterdam is echter lichtjes te ver.

Voor hem was een duw op de claxon een goed excuus om helemaal door het lint te gaan.

Op dinsdag 25 augustus omstreeks 17.15 uur vertrek ik van het parkeerterrein Kortebrantstraat te Rotterdam. Bij het uitrijden zie ik een kerel tegen een huis aan pissen en toeter 1x.

Lees ook  Bridget Maasland gaat voor een nieuw kapsel

Direct gaat die kerel helemaal uit zijn plaat, bedreigd me en vernield mijn auto. Even leek het erop dat het bij deze aanval zou blijven maar helaas rijden zijn vrienden me klem op de Admiraal de Ruyterweg, ter hoogte van Kapsalon Taurus. Daar sloop die psychopaat mijn auto nog meer de vernieling in en krijg ik klappen omdat het raam open stond.

Lees ook  Moeder (28) gaat op vakantie en laat vijf jonge kinderen alleen thuis achter

Ik ben op zoek naar getuigen, winkeliers die eventueel opnames hebben, voorbijgangers die het incident gezien hebben, jullie kunnen mij enorm helpen. Alsjeblieft stuur een PM en ik beloof dat alle reacties 100% discreet behandeld worden.

We krijgen al een pikant voorsmaakje voor de immens populaire Boerinnen Kalender van 2021

Tweejarige peuter doodgeslagen door vriend moeder