in

Wielrenster in kritieke toestand na opzettelijk ongeval, scooterrijders op de vlucht

In de avond van zaterdag 8 augustus raakte een wielrenster zwaar gewond bij een ongeluk aan de Utrechtseweg. Er zijn aanwijzingen dat er andere mensen betrokken waren bij de val van de fietsster, die mogelijk opzettelijk hebben gehandeld. De politie is dringend op zoek naar mensen die meer weten over de gebeurtenissen die tot het ongeluk hebben geleid.

Op de warme zaterdagavond fietsten een vrouw met een man over de Utrechtseweg in Renswoude. Rond 19.45 uur ontstond er een ongeluk waarbij de 41-jarige vrouw viel en gewond raakte. Zij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en verkeert nog steeds in levensgevaar.

Lees ook  Hanny Veerkamp met spoed in ziekenhuis opgenomen.

Na het ongeluk zijn er meerdere getuigen geweest die bij het slachtoffer in de buurt zijn gebleven. Er zijn ook getuigen die rondom het ongeluk in de buurt waren, maar die de politie nog niet heeft kunnen spreken. De politie wil hen graag spreken.

Ook is de politie op zoek naar vier mensen die op twee scooters reden. Mogelijk zijn zij betrokken geweest bij het veroorzaken van de val. Iedereen die meer informatie heeft over de gebeurtenissen van zaterdagavond wordt met klem verzocht zich te melden bij de politie

Lees ook  Eerst denkt de studente aan een bloedklonter. Dan slaat het noodlot toe.

Heeft u meer informatie?
Bent u getuige geweest van het ongeluk, of weet u wie hierbij betrokken is geweest? Neem dan contact op via 0900-8844 of het tipformulier. U kunt uw melding ook anoniem doen via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl

UPDATE: 26-jarige dood gevonden in sloot

Jongere verdronken in de zee