in

Wie kent ‘Katie’ uit As The World Turns nog? Zó ziet ze er nu uit!

Wij hebben bijna geen aflevering gemist van As The World Turns en betreuren het nog steeds dat onze lievelingssoap van televisie verdwenen is. ATWT was de langstlopende soapserie die Amerikaanse serie ooit, van 2 april 1956 tot 17 september 2010 konden kijkers genieten van de intriges en perikelen in het fictieve stadje Oakdale. De serie was ook erg populair in Nederland, elke aflevering trok gemiddeld 750.000 kijkers.

Een van onze lievelingspersonages was Katie Peretti, de dochter van Lyla Montgomery en Casey Peretti.

Brad & Katie
Samen met de liefde van haar leven Brad Snyder vormde ze een waar powerkoppel. Groot was dan ook ons verdriet toen Brad per ongeluk werd neergeschoten door zijn broer Jack Snyder, wanneer deze een ontvoerde Katie probeert te bevrijden. Katie krijgt pas in het ziekenhuis te horen dat Brad is overleden en valt in een zwart gat. Ze heeft korte tijd nog contact met de geest van Brad die in Oakdale rondzwerft. Een tragische einde van een mooi liefdesverhaal, wij schieten nog vol.

Lees ook  Management Bridget Maasland reageert op zwangerschapsgeruchten

Gezinsleven
Van 1998 tot 2010 werd ze gespeeld door de blonde schoonheid Terri Conn. Leuk feitje: Terri is in het echt samen met Austin Peck, de acteur die Brad Snyder speelde in ATWT! Na haar rol als Katie heeft Terri in een aantal B-films en soaps gespeeld, maar haar ATWT-roem heeft ze nooit meer kunnen evenaren. De 42-jarige actrice heeft samen met Austin Peck twee dochters van 6 en 2 jaar oud en uit een vorig huwelijk heeft ze een zoon. Momenteel ligt haar acteercarrière een beetje stil en aan haar Instagram-pagina te zien focust Terri zich voornamelijk op haar gezin. Qua uiterlijk is ‘Katie’ niet veel veranderd, het lijkt zelfs alsof ze nauwelijks ouder is geworden! Zó ziet ze er nu uit:

Lees ook  Moeder wil in klas van haar kind déze koekjes trakteren en dat mag niet

8-jarige jongen die eens dakloos was wordt verrast met zijn eerste bed, en kan niet stoppen met huilen.

3-jarige hond gaat wandelen met eigenaar. 1 uur later sterft ze en dierenarts legt uit wat haar doodde.