in

Wie heeft Mikey (15) en Christel (13) GEZIEN? DELEN GRAAG!

Sinds een paar dagen is de 15-jarige Mikey Rademaker uit Heerlen en de 13-jarige Christel van den Berg uit Veldhoven vermist. De twee tieners zijn bevriend en de politie vermoedt dan ook dat ze samen zijn. Er is voor beide tieners inmiddels een opsporingsbericht verspreid.

Mikey is donderdag van huis gegaan en sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. Hoogstwaarschijnlijk is hij in het gezelschap van zijn vriendin; de eveneens vermiste Christel. Zij vertrok op 29 juni naar haar school in Bladel en is sindsdien niet meer thuisgekomen.

Lees ook  Boer in Groningen wil naar huis en kortste weg is door een hek

Mikey (of Mike) is 1.80 meter en heeft kort donkerblond haar en een plaatjesbeugel waarvan het tweede plaatje ontbreekt. Christel heeft lang steil licht kastanjebruin haar. Zij droeg een lichte broek en een naveltruitje met lipjes erop van Coca-Cola.

Heeft u informatie over deze vermissing . Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 met vermelding van registratienummer: 2017105175. Delen graag!

Lees ook  Vrouw ernstig verbrand in gezicht bij aansteken sigaret op fornuis

Opname YouTube-filmpje loopt fataal af: 19-jarige zwangere vrouw schiet vriendje per ongeluk neer voor de ogen van dochtertje (3)

Jongen betrapt moeder en vader : 5 minuten later zegt hij het ondenkbare.