in

Wesley Sneijder diep ontroerd door verrassing Rodney

Wesley Sneijder heeft zaterdag een fantastische dag beleefd. De voetballer speelde een heerlijk potje amateurvoetbal op het Sportpark Wesley Sneijder en werd naderhand verrast met een prachtig eerbetoon.

Nu Wesley officieel is gestopt als profvoetballer en maakte zaterdagavond zijn debuut als ex-international in de Utrechtse wijk Ondiep. In zijn eerste wedstrijd voor DHSC maakte hij gelijk een doelpunt. Wesley stond lijnrecht tegenover zijn broertje Rodney, die zelf voetbalt bij de club. Hij ging samen met een aantal mede oud-internationals de strijd aan met de Utrechtse club DHSC. Naast Wesley waren ook Johnny Heitinga, Dirk Kuijt en Khalid Boulahrouz waren van de partij.

Monique Westenberg haalt uit naar Bridget Maasland op sociale media

Wat Wesley niet wist, is dat Rodney nog een ontroerende verrassing voor hem in petto had. Volkszanger Frank van Etten was ook van de partij en bracht speciaal voor de gelegenheid een speciaal voor Wesley geschreven nummer ten gehore. “Deze laatste twee nachten heb ik een liedje gemaakt uit mijn hart, speciaal voor jouw twintigjarige carrière”, aldus Frank.

Man komt op 90-jarige leeftijd eindelijk uit de kast.

Wesley is zichtbaar ontroerd door het nummer. “Met jouw hart van goud, was de bal jou toevertrouwd”, luidt de tekst. Wanneer Frank klaar is met zingen, omhelst Wesley hem dan ook om hem te bedanken.

Collega’s dode hovenier Martin geloven ‘helemaal niets’ van zedendelict

Ophef om hangborsten Doutzen Kroes fans reageren fel