in

Wesley en Yolanthe weer samen gespot – Yolanthe krijgt zoen !

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau zijn weer samen gespot. De twee werden woensdagochtend gezien op Schiphol toen zij samen met hun zoontje Xess Xava een vlucht namen naar Los Angeles, de huidige thuisbasis van Yolanthe.

Op de foto is te zien hoe de twee samen staan te wachten tijdens het boarden. Volgens de maker van de foto kreeg Yolanthe zelfs een zoen in haar nek van Wesley.

Betekent dit misschien dat ze soms weer samen zijn? Het management van Yolanthe laat het volgende aan Shownieuws weten:

“Yolanthe en Wesley zijn uit elkaar, aan de situatie is niets veranderd.” Op de foto is echter duidelijk te zien dat de twee weer samen staan.

Lees ook  Els (47) werd verlaten door haar man

Het is niet de eerste keer dat de twee samen zijn gespot na hun breuk. Eerder werden ze ook al gespot bij stadion Galgenwaard in Utrecht (zie de video hieronder).

Eerder vertelde Yolanthe al openhartig in de VROUW over de breuk. “Afgelopen jaar was een van de moeilijkste jaren uit mijn leven.

Ik denk dat iedereen die een relatiebreuk heeft ervaren, begrijpt hoe verdrietig en eenzaam dat kan zijn”, vertelt ze.

Het was dan ook vooral haar zoontje Xess Xava (4) die haar door deze tijd heen sleepte. “Het allerbelangrijkste van alles is mijn lieve Xess Xava (4) die mij elke dag zo veel liefde geeft en heel trots maakt. Ik vind het bijzonder dat ik elk moment mag meemaken van hoe hij groeit en leert.”

Lees ook  De vrouw voelde zich onzeker en “onzichtbaar” – maar dan krijgt ze een spectaculaire make over

De brunette bevestigde wel dat ze nog altijd contact heeft met de familie van Wesley. “Na al die jaren is ook Wesley’s familie mijn familie geworden. Ik hou zielsveel van zijn ouders”.

Voor de opvang van haar 4-jarige zoontje Xess Xava tijdens tv-opnames kan ze rekenen op de ouders van Wesley. “Zijn moeder is als een moeder voor me. Wat er ook gebeurt, die liefde zal nooit verdwijnen.”

Maart 2019 maakte het koppel bekend uit elkaar te gaan. Wesley kwam hier later zelf echter op terug door te zeggen dat hij en Yolanthe ‘nog niet gescheiden’ waren.

Kijkers Vier Handen Op Eén Buik geloven hun ogen niet met jongste oma óóit!

Tiener met het syndroom van Down wordt gezicht van strandkledingbedrijf