in

Werkloze moeder van 8 kinderen beweert dat ze te “mooi” is om te werken.

Sommige mensen doen werkelijk alles om maar niet te moeten werken. Het ergste is dat ze zo ook de hardwerkende mensen voor schut zetten. Neem nu Marie Buchan, 33, uit Birmingham in Engeland. Ze is een alleenstaande moeder van acht kinderen en heeft geen werk. Maar dankzij de sociale zekerheid verdient ze 30.000 euro per jaar!

In Engeland haalde ze het nieuws omdat ze beweert dat ze te mooi is om te werken. Ze vindt dat haar uiterlijk het haar moeilijk maakt om een baan te vinden – als stripper! Ze besloot onlangs om een borstvergroting te laten uitvoeren. Geen grap.

Lees ook  Geweldig nieuws: Er komt een bioscoopfilm van De Luizenmoeder.

Buchan zegt dat haar vriend voor de operatie betaalt – niet de belastingbetaler. Maar is dat echt belangrijk wie er betaalt? Ze is perfect in staat om te werken, maar wil gewoon niet. Ze bedot het systeem.

Ze ambieert wel een succesvolle automecanicien te zijn. Maar of daar iets van komt, is nog maar de vraag. Ze zegt immers uitdrukkelijk dat ze beter af is zonder baan.

Lees ook  Bejaarde vrouw vanuit het niets uitgescholden en geslagen

De overheid betaalt haar immers om gewoon thuis te blijven. De kinderen van Buchan zijn tussen de 13 en 2 jaar oud, en hebben allemaal dezelfde vader. Buchan had nooit gedacht dat het zo moeilijk zou zijn om acht kinderen op te voeden. Dacht ze nu echt dat acht kinderen opvoeden gemakkelijk zou zijn?

Sommige mensen zouden zich niet voort mogen planten. Wat vind jij van deze dame? Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Ze konden hun ogen niet geloven toen ze op dit domein kwamen aangereden. Wat een smerig zicht!

Omdat hun hond ziek was, bonden ze zijn poten aan zijn nek en staken hem dood.