in

Wendy van Dijk deelt heftig nieuws

Wendy van Dijk staat erom bekend dat ze altijd vrolijk is, maar dat is ooit wel anders geweest. De presentatrice onthult dat ze een heftige depressie heeft gehad.

De vrouw van Erland Galjaard heeft een donkere periode gekend. De breuk met Xander de Buisonjé en de naslaap daarvan hebben er flink in gehakt.

Wendy was destijds zo ongelukkig, dat ze een depressie heeft gekregen. De combinatie van het enorme liefdesverdriet om Xander de Buisonjé en haar zwangerschapshormonen werden Wendy te veel, vertelt ze openhartig. Ze werd depressief en kon het alleen niet meer aan.

LEES OOK!
Een man nam deze foto’s vanuit een vliegtuig. Wat hij zag, is ongelofelijk.

Ze zat uiteindelijk  geestelijk zo in de knoop dat ze professionele hulp heeft ingeschakeld.

Een ander moeilijk moment noemt Wendy toen dochter Lizzy (7), die ze kreeg met programmadirecteur Erland Galjaard, 3 jaar was. ,,Ze zei: Mama, ik vind jouw werk heel stom en ik mis jou. Toen kwam X Factor er weer aan, dus ik zei: Nee, ik ga met Lizzy naar Sri Lanka, ik ga het niet doen.’

LEES OOK!
Man komt thuis en treft vrouw dood aan nadat ze aangevallen werd door hond die ze dagen eerder adopteerden.

Nu kan Wendy haar privé- en werkleven beter combineren. ,,Dat gezin staat gewoon op 1. Maar ik zal nooit alleen voor het gezin kunnen gaan. Dat zou mij niet 100 procent gelukkig maken.”

Roxeanne Hazes eerlijk over lichaam na bevalling: “Mijn buik is een zooitje”.

Damherten knappen een uiltje in speeltuin Zandvoort