in

Weesjongen met nare brandwonden vecht zich terug naar het leven en wordt na 7 jaar eindelijk geadopteerd

Deyvion was nog maar een baby toen een brand door het appartement scheurde waar hij sliep. Brandweermannen redde hem van de brand maar hij bleef achter met afschuwelijke brandwonden over zijn hele gezicht.

Het was een wonder dat Deyvion het overleefde maar deze stoere kleine baby uit Missouri ging op een herstelreis bij een speciale brandwondenunit waar hij zijn weg terug naar de gezondheid vocht.

Deze wonderjongen deed dit alles zonder geliefden aan zijn zijde en pas toen hij 5 jaar oud was werd hij het pleegkind van Beth Plunkett, een alleenstaande moeder van twee.

“Ik vond hem een mooi jongetje en ik werd heel snel verliefd op hem,” zei Beth, volgens WGN9 News.

“Ik heb het gevoel dat iedereen zegt: “Oh, hij is zo gelukkig met jou en wat je doet,” maar ik ben net zo gelukkig met hem,” voegde ze eraan toe.

Lees ook  Nieuwslezeres meldt brute dood – seconden later realiseert ze zich dat haar man het slachtoffer is

Na 2.545 dagen zonder een familie werd Deyvion eindelijk geadopteerd door Beth.

“Ik wil dat hij – het aller belangrijkst – gewoon gelukkig is,” zei Beth. “En ik wil dat hij zich altijd geliefd voelt en dat hij doelen heeft, ze bereikt en gewoon geweldige, geweldige dingen doet. En ik weet, ik weet dat God heeft zeker een geweldig plan voor hem heeft”

Hij heeft niet alleen zijn nieuwe moeder en broers en zussen om van hem te houden zoals hij echt verdient maar ook de brandweermannen die hem hebben gered vinden hem behoorlijk speciaal.

Deputy Chief Eric Smith van de South Metro Brandweer in Raymore en zijn bemanning vergaten nooit de nacht dat ze deze speciale jongen hebben gered.

Op de dag van Deyvion’s adoptie gaven Smith en zijn bemanning hem een speciaal voor hem gemaakte jas en hoed en gaven de jongen en zijn moeder een ritje in hun truck naar het kantoor van de rechtbank om zijn adoptie officieel te maken.

Lees ook  Ouders nemen kinderen mee naar plaats dodelijk ongeluk, politie verbijsterd

Smith gaf Deyvion een high five en vertelde hem hoe trots hij op hem was door eraan toe te voegen: “Hij is extreem speciaal. We begrijpen niet altijd waarom dingen gebeuren, maar nu wel.”

Deze kleine jongen zal altijd omringd zijn door liefde en terecht, hij is een dappere en schattige jongen die al het geluk verdient na wat hij heeft meegemaakt. Dit is het soort verhaal dat we moeten zien en horen. Wat een liefde. Wat zorgzaam.

Laten we deze kleine jongen nog meer liefde tonen en zijn verhaal delen; hij is een ware inspiratie.

 

Waarom de man van Sylvie Meis zijn gezicht verbergt op de trouwfoto’s

Je lichaam waarschuwt al 1 maand voor een hartaanval – 6 symptomen waar iedereen op moet letten