in

‘Weer moeilijkheden relatie Monique en André’

Monique schreef begin van dit jaar nog dat ze alle moeilijkheden van 2018 graag met beide handen uitzwaait. Maar 2019 lijkt nú al niet al te voortvarend van start te gaan. Het zou namelijk weer niet goed gaan in de relatie van Monique en André.

André zou namelijk maar weinig geleerd hebben van de vorige breuk en is maar weinig in hun nieuwe huis te vinden. Waar Monique graag tot rust wil komen in hun behoorlijke stulpje in Berkel en Rodenrijs, is de zanger vooral bezig om van feestje naar feestje te gaan… Niet echt een goede combinatie dus, zeker als je bedenkt dat Westenberg de steun van haar vriend nu goed kan gebruiken.

Lees ook  Man vertelt vriendin dat hij zoveel van haar houdt dat hij wel vreemd móest gaan

Instagram
De geruchten zouden nog eens extra worden versterkt door een Instagrampost van André, of ja, het verwijderen daarvan. Op de verjaardag van Monique, tweede kerstdag, feliciteerde hij haar op dit platform.

Máár, niet veel later werd deze post weer weggehaald. Toch lijkt alles verder gewoon koek en ei te zijn, want het stel geniet met de hele familie van een vakantie in Florida én de Hazesjes poseren samen in Disney.

Lees ook  Zó versierde André Bridget

Na een flink avondje zuipen had Pieter een briefje van zijn vrouw naast zijn bed liggen:

Herken jij de BN’er op deze schattige jeugdfoto?