in

Wat ontzettend verdrietig voor Rico Verhoeven, wij wensen hem veel sterkte toe

Bokser Rico Verhoeven (27) deelde dinsdagochtend een verdrietig bericht op Instagram, waarin hij liet weten dat zijn vader maandag overleden is aan de gevolgen van de ziekte van Alzheimer. “Gisteren heeft hij besloten te stoppen met vechten”, schrijft Rico bij de foto van hem en zijn vader Jos Verhoeven.

Bij de foto deelt hij een emotioneel bericht.

Ik mis je
“Hij was sterk, trots en koppig maar dit was een keuze waar hij goed over na heeft gedacht. Om die reden heb ik niks anders dan respect voor hem en zijn keuze. Pap, we hebben veel voor onze kiezen gehad, maar ik zal altijd van je blijven houden en zal je altijd missen uit de grond van mijn hart. Ik mis je.”

Lees ook  Vier doden bij verkeersongeluk A1 Deventer

Bokscarrière
Jos Verhoeven speelde een grote rol in de zeer succesvolle bokscarrière van zijn zoon. Hij nam hem als jochie mee naar de sportschool, ondanks dat de huidig wereldkampioen liever wilde basketballen en voetballen. Vorig jaar vertelde Jos nog in NRC Handelsblad dat hij hem soms behoorlijk moest pushen: “Vaak wilde hij stoppen. Dan zei ik: ‘Rico, jongen, ik zie een groot kickbokser in jou.’” Verhoeven is getrouwd met Jacky en heeft twee dochters en een zoon.

Lees ook  Wil je een natte droom of slaap*rgasme? Met deze 4 tips kan je deze het gemakkelijkste krijgen

Wat een ontzettend verdrietig bericht, wij wensen Rico en zijn naasten veel sterkte toe.

4 kinderen vinden ouders dood op de vloer. Dan merken ze wat er op papa’s gezicht zit.

De man filmt de enorme krokodil – als hij thuis komt en de beelden ziet, ontdekt hij iets angstaanjagends !