in

Wat mensen met dit 6-jarige meisje doen is misselijkmakend – de kerel op het einde is de ergst

Stel je voor dat je door een grote mensenmassa wandelt en plots een mooi gekleed klein meisje ziet die haar ouders verloren heeft. Wat zou jij doen?

De meeste mensen zouden zonder aarzelen antwoorden dat ze haar zouden benaderen en zouden vragen wat er aan de hand is.

Maar wat als dit scenario een klein beetje zou veranderen en het 6-jarige meisje dakloos en vuil was? Zou haar sociale klasse een verschil maken?

Lees ook  Kijkers ‘All You Need Is Love’ zijn verdeeld woedend over grap met verliefde Maureen

Het antwoord is zowel verrassend en schokkend. Het sociaal experiment werd uitgevoerd door UNICEF. Zelfs al werd alles in scene gezet, zijn de reacties van de mensen wel echt – en het is angstig om te zien.

De video werd opgenomen in Tbilisi, de hoofdstad van Georgie. De ondertitels zijn in het Engels, maar de beelden alleen al brengen een sterke boodschap: dat we onze attitude tegenover de meer dan 150 miljoen dakloze kinderen moeten veranderen. Iets wat teveel mensen in de wereld negeren.

Lees ook  4 simpele trucs om er geweldig uit te zien zonder make up

Dit maakt me ontzettend boos. Het maakt hoegenaamd niet uit waar iemand vandaan komt, hoe ze eruit zien, of welke kleren ze dragen. Iedereen zou gelijk moeten behandeld worden: MENSELIJK!

Het is aan ons om er iets aan te doen en deze situatie te veranderen. Vergeet dan ook niet om deze krachtige video te delen met iedereen die je kent!

Vrouw stormt naar buiten na hevige ruzie – 2 dagen later, vindt ze een brief van haar echtgenoot

André Hazes ‘betrapt’ ex Monique met andere man