in

Wat afschuwelijk dit… een familielid met herpes verwoestte het gezicht van 3-jarige Sienna!

De kleine Sienna kreeg herpes van een familielid en het maakte haar gezichtje totaal kapot…

Savina French-Bell kreeg een jaar geleden de schrik van haar leven toen haar 3-jarige dochtertje Sienna ineens een bijzonder hardnekkige uitslag ontwikkelde.

“Het was of iemand bijtend zuur over haar gezicht had gegooid, haar hele gezicht en mondje waren bedekt met rode, pijnlijke ontstekingen” vertelt de 21-jarige moeder. De oorzaak? Een kusje van een familielid met herpes, beter bekend als een koortslip. De kleine Sienna kreeg vorig jaar ineens last van allemaal blaasjes in haar mond waardoor eten te pijnlijk werd en ze in het ziekenhuis werd opgenomen.

In het ziekenhuis kreeg ze sondevoeding, de artsen dachten dat ze een vorm van eczeem had en behandelden haar met crème en antibiotica. Het mocht helaas niet baten, de uitslag werd alleen maar erger en verspreidde zich over het hele gezicht van het 3-jarige meisje.

Lees ook  Meer dutjes doen kan stress verminderen, je liefdesleven verbeteren en nog veel meer

Het kleine meisje had vreselijk veel pijn en niets hielp, haar moeder was ten einde raad. Daarnaast kreeg ze steeds vaker koorts, sliep niet meer en werd door iedereen nagestaard op straat vanwege haar verwoeste huid.

Sommigen gaven zelfs hardop commentaar. Savina waste haar kleertjes en beddengoed dagelijks omdat het elke dag besmeurd raakte met het bloed van de kleine Sienna. Begin dit jaar werd er pas een juiste diagnose gesteld, één die niemand had verwacht. Het meisje had herpes, dit zou ze hebben opgelopen na een kusje van een besmet familielid.

Lees ook  Lerares Simone sterft aan coronavirus nadat ze ineenstort voor haar leerlingen

Het meisje is nu eindelijk aan de beterende hand en ziet haar gezichtje er een stuk beter uit. Helaas is herpes een ziekte waar ze nooit meer helemaal vanaf kan komen, een koortslip kan altijd terugkomen. De aanvallen worden wel minder erg omdat haar lichaam meer weerstand heeft opgebouwd. Laat dit vreselijke verhaal een waarschuwing zijn, let altijd op met een koortslip in de buurt van anderen en dan vooral kinderen!

Het gaat nu gelukkig een stuk beter met de kleine Sienna!

Met deze 60-seconden test weet je meteen of je ziek wordt of dat er lichamelijk is mis is!

Wauw, wat een enorm verschil! Deze Amerikaanse vrouw ondergaat een extreme metamorfose!