in

Wanneer 1 tweeling geboren werd met een “monsterlijke” geboortevlek, geven de dokters mama medicijnen tegen een hoge bloeddruk.

Het is hartverscheurend hoe gemeen ook volwassenen tegenwoordig kunnen zijn. Vanachter hun keyboards deinzen ze voor niets terug en pesten ze volstrekte onbekenden. Enkele weken nadat Ethan en Ahren Masters geboren werden, werd het duidelijk dat er enkele geweldige verschillen tussen deze identieke tweelingen bestonden.

De moeder van Ethan was geschokt toen ze zag dat er zich over zijn kleine gezichtje een grote, felrode geboortevlek begon uit te spreiden. Maar in plaats van een beetje behulpzaam of medelevend te zijn, noemden de mensen de baby een “monster” en zeiden zelfs dat zij het gezichtje van haar baby verbrand had.

Lees ook  Billenfoto’s en strandplezier: Yolanthe showt billen in Dubai

Alsof dat nog niet erg genoeg was, hoorde ze ook nog eens dat Ethan ademhalingsproblemen had. De geboorteplek was naar zijn luchtpijp gezakte en belemmerde hem om normaal te kunnen ademen.

De dokters zouden een noodoperatie moeten uitvoeren, maar er was nog een meer vernieuwende optie: beta blockers. Die worden normaal gebruikt om een hoge bloeddruk te bestrijden, maar zouden ook kunnen helpen om het leven van de kleine Ethan te redden.

Lees ook  Van voorkomen tot genezen: dit moet je weten over een vaginale schimmelinfectie

De ouders kozen voor de pillen en hoopten op het beste.

En je gelooft het of niet: enkele weken later verdwenen de geboortevlekken helemaal en ze zouden ook nooit meer terugkomen. Nu, zeven jaar later, zijn de twee onafscheidelijk en uiteraard al lang vergeten dat de ze de eerste maanden van hun leven afzonderlijk moesten doorbrengen.

DEEL dit geweldige verhaal als je vindt dat online pesten onmiddellijk moet stoppen!

De schoonheid van dit meisje is uniek. Maar toch krijgt ze de vreselijkste beledigingen over haar uiterlijk.

Iedereen denkt dat deze man dringend medische hulp nodig heeft. Als ze ontdekken wat zijn andere lichaamshelft doet? Zonder woorden!