in

Wandelaarster draagt stervende 20 kg wegende pitbull helemaal alleen naar huis.

Andi Davis uit Phoenix in de VS is een gepassioneerde wandelaarster. Ze kent het bergpad in de Phoenix Mountains van binnen en van buiten, maar op wat ze die dag zou vinden, is ze niet voorbereid: tussen de rotsen ligt een pitbull voor dood.

De hond leeft, maar kan zijn poten niet meer bewegen. Andi geeft het dorstige dier een beetje water van haar flesje en denkt na wat ze moet doen. Een pitbull is geen knuffeldier, maar de sportieve vrouw tilt de 20 kg zware hond op en draagt het een uur lang bergafwaarts – vastbesloten het leven van het dier te redden.

Onderaan wordt Andi door haar dochter Jessica en haar man opgewacht. De twee vallen uit de lucht als ze hun moeder met de reusachtige hond in haar armen zien. Ze brengen het dier meteen naar de dierenarts. Die onderzoekt de gewonde viervoeter en stelt een schokkende diagnose: de pitbull werd neergeschoten. In zijn hals zit zelfs nog een kogelscherf.

Lees ook  Vrouw gedwongen om te bevallen op ziekenhuisvloer en de foto’s zijn adembenemend (Waarschuwing: Expliciete inhoud).

Een operatie redt het leven van de hond. De familie doopt hem Elijah. Maar wat gaan ze nu met hem doen? De familie had al drie honden – van wie eentje onlangs nog door een pitbull werd aangevallen. De ouders waren vooral bang voor de veiligheid van hun kleine dochter Jessica.

Maar zowaar Jessica overtuigt haar ouders om de hond te adopteren. De ouders vervullen de wens van hun dochter en nemen de hond in huis. En kijk eens aan: Elijah kan het uitstekend vinden met de drie andere honden en hij verovert de harten van de familie Davis. Jessica houdt van de pitbull boven alles. Haar schoolkameraadjes trekken grote ogen als ze Jessica met de gigantische hond zien spelen. De familie Davis heeft nog geen seconde spijt gehad van de adoptie van de lieve pitbull.

Lees ook  Covid-19 is bij rokers erger, maar krijgen rokers minder snel het coronavirus?

Het verhaal van Elijah kruipt echter onder de huid, en nu zien heel veel mensen deze dieren met heel andere ogen.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit verhaal op Facebook!

Bruidegom kan niet wachten om zijn bruid te zien, draait zich om en ziet dat ze geen trouwjurk aanheeft.

WOW wat anders! Zo ziet het meisje uit de ‘Danoontje Powerrr’ reclame er nu uit!