in

Wacht tot je ziet hoe ze eruit ziet nu, nadat ze 160 kilo is afgevallen!

We weten allemaal dat regelmatige lichaamsbeweging en goed eten belangrijk zijn om je lichaam gezond te houden. Maar velen van ons weten ook hoe moeilijk het beteugelen van een vicieuze cirkel is en hoe moeilijk het kan zijn om slechte gewoonten te doorbreken. Doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en motivatie zijn nodig om een ​​slecht patroon te doorbreken – maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

Maar dan zijn er bepaalde momenten die ons gewoon over de rand duwen en alles veranderen. Momenten zoals naar jezelf in de spiegel kijken en plotseling beseffen dat je jezelf niet langer herkent. Of – een gênante gebeurtenis die je zo hard raakt dat het al het andere in beweging zet.

Dat is wat er gebeurde met de 29-jarige Jacqueline Adad.

Jacqueline Adad had het grootste deel van haar leven tegen obesitas gevochten. Maar het is pas toen ze begon met studeren dat haar gewichtsprobleem echt toenam.

Chips, frisdranken en pizza’s werden een steeds groter deel van het dagelijkse leven van Jacqueline en terwijl ze in de fast food verdronk, nam haar gewicht drastisch toe.

Uiteindelijk woog Jacqueline maar liefst 230 kilo. De dingen waar ze altijd al van had gehouden, zoals kleding en make-up, werden iets uit haar verleden en ze raakte steeds meer teruggetrokken.

Lees ook  Dit is de reden dat je NOOIT een wespensteek uit mag zuigen! Dit weet bijna niemand, delen svp!

Op een dag was Jacqueline met haar vriend in een pretpark. Terwijl ze in de rij stond om op een van de attracties te komen, gebeurde er iets vernederends: ze kwam vast te zitten in het draaihek toen ze er langs probeerde te komen.

Mensen lachten haar uit, maar Jacqueline was er kapot van. Ze sloot zichzelf op in een badkamer in de buurt en huilde, en huilde.

Het Breaking Point
Jacqueline had zich nog nooit zo vernederd gevoeld. Maar het incident zou ook als een duw in de goede richting dienen. Het bleek het moment te zijn dat alles zou veranderen.

De volgende dag besloot ze om deel te nemen aan een afslankprogramma. Ze begon thuis te trainen en begon langzaam aan haar gewoontes te veranderen – maar ze was ook voorzichtig om dingen van dag tot dag te nemen.

“Als ik me concentreerde op het grote plaatje dat ik 160 kilo moest verliezen, werd ik overweldigd. Ik dacht niet dat het mogelijk was, ik had niet gedacht dat ik het kon. En dus zei ik, laten we 5 kilo afvallen, laten we 10 kilo afvallen. Nu is het 20. Laten we er nog 5 doen. Laten we doorgaan, ‘zei Jacqueline.

Lees ook  Rotterdamse wethouder Eerdmans pleit voor levenslang verbod op het houden van dieren na dierenmishandeling.

Stap voor stap werkte Jacqueline hard om de motivatie en het geduld te behouden tijdens haar lange reis.

Dankzij haar grote vastberadenheid heeft ze uiteindelijk het onmogelijke mogelijk gemaakt. Jacqueline verloor een ongelooflijke 160 kilo – meer dan de helft van haar gewicht!

Naast het feit dat Jacqueline haar gewicht onder controle kreeg, maakte haar gewichtsverlies haar ook gelukkiger. Ze kreeg haar zelfrespect terug en al snel raakten Jacqueline en haar vriend verloofd – vlak bij de rit waar ze vast was blijven zitten!

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over de transformatie van Jacqueline. Je kunt ook horen over John Di Benedetto – een man die een even inspirerende reis maakte.

Zo’n lange reis doormaken is absoluut bemoedigend. Ik ben zo onder de indruk van de geweldige wilskracht van Jacqueline en vooral, ik ben zo blij dat ze zich weer goed voelt. Dat is verreweg het belangrijkste!

Druk op de knop DELEN als je denkt dat meer mensen de inspirerende transformatie van Jacqueline moeten zien.

Mam weet niet waarom zoon wegkwijnt – ontdekt dan wat zijn “vrienden” doen

Deze hond was onherkenbaar, maar hij transformeerde nadat 3 kilo vacht werd weggeknipt