in

WAARSCHUWING: laat kinderen niet zomaar in de speeltuin spelen met deze hitte! Dit mag geen kind meer overkomen!

Het is mooi weer: niet alleen jij maar ook de kinderen of kleinkinderen willen lekker naar buiten toe! Logisch natuurlijk, maar pas wel even op voordat je je kinderen naar de speeltuin stuurt. Dit mag geen kind meer overkomen!

Moeder Lucy Brown ging op een hete zomerdag met haar kleine dochtertje naar de speeltuin zodat ze beide lekker konden genieten van de stralende zon. Lucy haar dochtertje Eva Carrington speelde rustig op een paar verschillende toestellen, toen ze het opeens uitschreeuwde van de pijn. Kleine Eva had allemaal brandblaren op haar handen. Lucy snapte eerst niet wat er was gebeurd, maar toen ze de speeltoestellen nader inspecteerde besefte ze het zich opeens.

Lees ook  Politie valt binnen bij oud-lid p*dofielenvereniging Martijn

Wat bleek? Het speeltoestel waar Eva mee aan het spelen was, was gemaakt van metaal. Metaal kan in de zon heel erg heet worden, waardoor de temperatuur van het toestel opgelopen was tot wel 50 °C. Meteen toen de kleine haar handjes op het toestel plaatste, verbrandden deze.

Met Eva gaat het goed, maar ze heeft wel brandblaren overgehouden aan het incident. Laat kinderen nooit op een hete zomerdag nooit zomaar in de speeltuin spelen. Het gevaar op brandwonden is heel erg groot, daar veel speeltoestellen gemaakt zijn van plastic of metaal. Beide materialen kunnen in de zon gloeiend heet worden. Test dus eerst zelf voorzichtig of het toestel niet te heet is, alvorens je je kind er op laat spelen.

Lees ook  Politie waarschuwt: zet nooit een adres op de rouwkaart

Deel dit bericht met al je vrienden, dan kunnen we er samen voor zorgen dat dit niet weer gebeurt!

Deze mensen beleven hun jeugd foto’s voor de tweede keer! Bekijk hier 15 hilarische foto’s!

‘Als mijn 15-jarige dochter op tijd was geholpen, had ze geen zelfmoord gepleegd’