in

WAARSCHUWING: heb je kinderen? Zorg dan dat dit niet bij ze gebeurt en waarschuw ze voor deze plant!

Pas op met deze verraderlijke plant!
De kinderen van deze moeder kwamen in aanraking met een hele gevaarlijke plant, zorg ervoor dat het jouw kinderen niet overkomt!

Toen de kinderen van deze moeder, Bink (9) en Ziggy (7), aan het buitenspelen waren was hun moeder zich van geen kwaad bewust. Tot de kinderen thuiskwamen met vreselijke brandwonden en blaren over hun hele lichaam. Moeder Zamarra wist niet meteen wat er was gebeurd, tot anderen haar vertelden over het gevaar van deze plant, die na 24 tot 48 uur na aanraking deze vreselijke wonden veroorzaakt. Zamarra vindt dat er te weinig gewezen wordt op de gevaren van deze plant en wil hier verandering in brengen.

Lees ook  Mission: impossible, man kaapt helikopter om zijn echtgenote te bevrijden uit vrouwengevangenis

Zamarra haar kinderen waren in contact gekomen met de berenklauw, een zeer gevaarlijke plant die zwellingen en brandwonden kan veroorzaken. Bioloog Arnold van Vliet: “Als het sap van de plant in je ogen komt, kun je er zelfs blind van worden.”

De blaren van Bink en Ziggy begonnen na vijf dagen kapot te gaan, waarna er rauwe open wonden ontstonden. De moeder is per kind ongeveer anderhalf uur bezig met het verschonen van alle verband. De kinderen gillen van de pijn en kunnen er niet van slapen. Zamarra vraagt zich af: “Waarom wist ik niet dat de berenklauw zo gevaarlijk was?”

Lees ook  Nederlander is door één sms’je één miljoen euro kwijt

Deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen, zodat iedereen weet dat de berenklauw gevaarlijk is!

Met deze tip kun je producten veel langer en beter bewaren! Heel handig!

Heb jij ook altijd van die bultjes op je bovenarm? Dan heb je HIER last van!