in

Waarschuwing: DIT is waarom je nooit een foto van je sleutels online moet plaatsen

Jullie hebben net samen een huis gekocht, je gaat op kamers, of samenwonen. Veel mensen willen deze grote gebeurtenissen in hun leven online delen met vrienden en familie.

In bijna alle gevallen gebeurt dit met een leuke foto van je nieuwe woning of van de nieuwe huissleutel aan je sleutelbos. Dit laatste is geen goed idee!

Wanneer je een foto van je nieuwe sleutelbos online zet kan eigenlijk de hele wereld dit zien. Het gevaar is dat aan de hand van een foto van een sleutel deze kan worden nagemaakt.

Lees ook  Beste vriend van dochter wil ook blijven logeren - haar moeders antwoord laat hem met de mond vol tanden staan

Op deze manier kan jouw sleutelbos dus zomaar in de verkeerde handen vallen. Als je dan ook nog trots voor je nieuwe woning op de volgende foto staat is ook al snel je adres bekend.

Het lijkt mij nogal een eng idee dat het dus mogelijk is dat iemand jouw huissleutel na kan maken en ook nog eens weet waar je woont..

Lees ook  Man (39) veroordeeld tot celstraf voor s*ksueel uitbuiten minderjarige meisjes

Zit je dus niet op ongewenst bezoek te wachten let dan goed op wat je allemaal online met anderen deelt.

Vergeet dit bericht niet te delen op Facebook en zorg zo dat ook anderen van deze manier van inbraak op de hoogte zijn. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Niemand wilde deze dieren een kans geven dus besloot Steve om DIT te doen

Haar kapper smeerde Nutella in haar haar, het resultaat zal je verrassen!