in

Waarom de vis het moeilijkste sterrenbeeld is om te begrijpen

Vissen hebben een fantasierijke, emotionele instelling en houden hun gedachten vaak goed verborgen voor de wereld.

Het zijn zachtaardige, liefhebbende, zorgzame mensen die een hart van goud hebben, maar gemakkelijk in de val kunnen raken door hun eigen tegenstrijdige emoties en gedachten.

Ze leven veel in hun hoofd en houden ervan om aan de realiteit te ontsnappen, omdat ze zo’n diepe innerlijke wereld hebben om te verkennen. Vissen zijn absoluut dromers en hebben een sterke creatieve inslag.

Ze voelen zich echter vaak verkeerd begrepen door de mensen om hen heen en kunnen gemakkelijk depressief worden als ze het gevoel hebben dat hun stem niet wordt gehoord.

Vissen hebben de wereld veel te bieden en we kunnen allemaal veel leren van dit zeer intuïtieve teken, als we proberen ze te begrijpen.

Waarom de vis het moeilijkste sterrenbeeld is om te begrijpen

Ze houden veel voor zichzelf.

Ze verlangen ernaar dat mensen ze begrijpen, maar hebben niet altijd de woorden om uit te drukken hoe ze zich voelen of wat ze nodig hebben.

Ze brengen zeker veel tijd in hun hoofd door, waardoor het voor anderen moeilijk is om zelfs contact met hen op te nemen. Vissen gaan uiteindelijk open, maar geef ze wat tijd.

Behandel ze met liefde, respect en begrip, en je zult hun vertrouwen in een mum van tijd hebben. Ze worden gewoon gemakkelijk overweldigd door de wereld en vinden troost in hun creativiteit en verbeelding.

Begin te praten over fantasie, kunst of iets anders creatiefs en je zult ze tot leven zien komen en deelnemen aan het gesprek!

Geert Wilders is getrouwd met een Turk

Vissen ontsnappen vaak aan de realiteit.

Vissen kunnen snel ongeïnteresseerd raken in de moderne wereld, omdat het voor hen zo gereguleerd en vermoeiend lijkt.

De wereld beweegt zo snel dat ze het moeilijk hebben om bij te houden, dus ze ontsnappen graag in het comfort van hun eigen gedachten.

Vissen willen niet afstandelijk of grof lijken, maar de wereld vermoeit ze gewoon en haalt ze uit hun inspiratie.

Begrijp dit over hen, en je zult een veel gemakkelijkere tijd hebben om rond je Vissen-vrienden rond te hangen wanneer ze hun droomwerelden ingaan.

Ze willen dicht bij mensen komen, maar zijn bang om gekwetst te raken.

Omdat Vissen zo’n verzorgende, zorgzame aard hebben, profiteren mensen vaak van hun vriendelijkheid.

Ze willen hechte relaties, maar omdat ze in het verleden zoveel zijn verbrand, kunnen ze zich niet lijken te bevrijden van de angst om gewond te raken.

Als je ze echter een kans geeft, sta je open voor de mogelijkheid van een mooie, vervullende relatie met hen, romantisch of platonisch van aard.

Ze dragen hun hart op hun mouw.

Vissen zijn zeer emotionele wezens en geven hun hart weg aan wie ze voelen dat het verdient. Ze worden gemakkelijk verliefd en hierdoor raken ze ook gemakkelijk gewond.

Ze proberen het beste in mensen te zien en blijven dit doen, zelfs nadat ze gewond zijn geraakt. Als je echter eenmaal aan hun slechte kant bent gekomen, zullen ze vergeven maar nooit vergeten.

Vissen hebben hoge verwachtingen van relaties en worden vaak teleurgesteld vanwege hun normen.

Hoe slecht is het om met je auto door een plas te rijden? Dit zegt de expert

Ze willen in het goede in mensen geloven, maar nadat ze zo vaak zijn verbrand, beginnen hun geduld en hoop te verminderen.

Ze hebben veel alleen tijd nodig.

Vissen worden heel gemakkelijk leeggemaakt door alle stimuli in de wereld van vandaag, en hebben voldoende tijd nodig om te decomprimeren en op te laden van alle tegenstrijdige energieën die er zijn.

Ze verlangen echter ook naar verbinding, steun en liefde van anderen, dus ze hebben een gezond evenwicht nodig tussen alleen tijd en sociale tijd.

Het maakt niet uit of je een vriend of minnaar van Vissen bent, vergeet niet om ze nooit te ver weg te laten komen.

Een Vissen zou immers niet overleven zonder hun relaties, maar ze zouden ook niet goed functioneren zonder eenzaamheid.

Eer hun behoefte aan stille tijd, en herinner hen eraan dat u in de buurt bent wanneer ze het gevoel hebben uit hun zalig heiligdom te komen.

Ze zijn zeer onafhankelijk.

Een Vissen houdt van hechte relaties, maar in de kern functioneren ze het beste alleen. Ze worden soms overweldigd door verwachtingen in relaties en hebben gewoon tijd nodig om op te laden en zich te concentreren op wat hen gelukkig maakt.

Ze willen zichzelf niet vervreemden van anderen, maar soms hebben ze gewoon niet de energie voor iedereen beschikbaar, MAAR de persoon die naar hen kijkt in de spiegel.

Ze willen niet afhankelijk zijn van anderen en gebruiken liever hun eigen middelen en energie om dingen voor elkaar te krijgen.

Vrouw verliest bewustzijn nadat ze haar hand opensneed aan scheermesje verborgen in winkelwagen

Marijn moet 25 euro betalen omdat hij oude parkeerschijf gebruikte: “Controleer of je de juiste schijf hebt”