in

Vrouw zit buiten in de bittere koude om het vertrouwen van een hond te winnen. Ogenblikken later is iedereen getuige van een mirakel.

Geslagen, mishandeld of verwaarloosd, vertrouwde Arnie de hond niemand. Waarom zou hij ook? Arnie werd aangetroffen in de buurt van een tankstation in Athene, Griekenland. Een vrijwilliger zag hem en wilde de hond redden van zijn droevige bestaan. Op een koude nacht werd Arnie gevonden door twee vrijwilligers van The Orphan Pet’s. Arnie was niet meteen geneigd om zich te laten helpen. Langzaam benaderde de vrouw hem.

Lees ook  Engerd pakt hand van kind en begint weg te lopen, maar dan gebeurt er DIT

Maar Arnie zou zich niet laten vangen. Het was misschien gewoon te veel druk voor deze eenzame hond. De vrouw vroeg de rest om haar even alleen te laten. Ze ging een uur lang bij hem zitten. Ze probeerde hem niet te benaderen of aan te raken. Ze liet hem beslissen of hij dichter wilde komen of niet. En uiteindelijk kon hij meegenomen worden naar de dierenkliniek!

Lees ook  Politie waarschuwt: we kunnen wapen richten op spelende kinderen

DEEL deze video over een van de beste transformaties ooit met iedereen die je kent!

Voordat ze sterft, haalt ze de baby uit het kinderzitje en gooit ze het kind uit het raam. Degenen die het vinden, hebben er geen woorden voor als ze het zien

Ze gaf een zwangere vrouw in een concentratiekamp een beetje chocolade. 70 jaar later ontdekt ze …