in

Vrouw ziet zwangere hond volledig uitgeput op de vloer. Wat de vrouw dan met de pups doet, brengt me aan het huilen

Toen Kathy Alston in St. Kitts in de Caraïben zag dat een zwangere hond uitgeput op het strand lag, wist ze dat ze moest helpen. Ze kon de hond langs de kant van het strand niet zomaar aan zijn haar lot overlaten. “Er lopen heel wat wilde straathonden rond op de stranden, en deze kleine meid was er eentje van”, zegt haar dochter Alice in een interview.

“Een vriendin van mama uit een ander dorp vertelde over haar. Mijn moeder is een dierenarts en houdt van alle dieren en neemt er ook geregeld in huis om voor hen te zorgen. Ze wilde deze hond een veilige plek bieden om te bevallen.”

Lees ook  Mishandelde puppy’s roze geverfd en voor dood achtergelaten. Dan zien vrijwilligers hen in het bos lopen.

Daarom besloot dierenvriend Kathy de zwangere hond mee naar huis te nemen en deed er alles aan om de bevalling zo comfortabel als mogelijk te laten verlopen. Op 12 november was de zwangere hond zover en werden er zes schattige puppy’s geboren.

Kort na de geboorte hield een van de hondjes op met ademen, maar Alston kon haar leven redden. Deze hond had het dus nooit overleefd als de moeder hond op het strand moest bevallen.

De moederhond kreeg als naam Jo-Ellen, ze was zo ontzettend dankbaar …

… en zijzelf bleek ook een geweldige moeder te zijn. Dat kun je wel zien!

Lees ook  Mensen maken opnames van dieren in een aquarium en staan perplex als ze zien dat een schildpad op de rug van een krokodil meelift

Langzaam maar zeker begonnen de puppy’s te groeien. Allemaal hadden ze het overleefd!

Dit is toch prachtig om te zien!

Op 1 december openden de puppy’s allemaal hun oogjes

Enkele vrienden van Alston hebben al aangegeven dat ze er eentje willen adopteren … en na alles wat ze samen hebben meegemaakt, is Alston van plan om Jo-Ellen te houden.

Jo-Ellen en haar puppy’s hadden een onzekere start in het leven maar dankzij deze geweldige vrouw hebben ze een tweede kans gekregen in het leven! DEEL deze geweldige redding met je vrienden!

Baby heeft hepatitis en verkalking in zijn hersenen. Dan stoppen ze dit apparaat in zijn oor

Baby verliest bijna duim: Dit moet elke moeder weten!