in

Vrouw ziet brief zitten tussen planken vloer – dan leest ze de woorden die haar hart doet stilstaan

Een oud huis kopen en zijn verborgen geheimen en oude verhalen ontdekken kan fascinerend zijn. Soms ontdek je zelfs na 10 jaar nog dingen waar je hart even van stil gaat staan. Oude huizen verbergen namelijk oude schatten, iets wat de vrouw in dit verhaal alvast kan vertellen.

Beeld je eens in hoe Melissa Fahy zich moet gevoeld hebben toen ze tijdens renovatiewerken iets tussen de vloertegels in haar woning vond. Niet zomaar iets, nee, een stuk geschiedenis dat dateert van tijdens de tweede wereldoorlog.

Melissa Fahy en haar echtgenoot waren volop aan verbouwingen aan hun huis bezig in New Jersey toen ze vanuit haar ooghoeken iets vreemd opmerkte.

Tussen de houten panelen van het dak vond ze namelijk een geel briefje. Toen ze het briefje opende en merkte dat het een brief van 72 jaar oud was, stopte Melissa haar hart met kloppen.

Lees ook  Verdrietig nieuws voor Henny Huisman

Wat bleek, de brief dateerde maar liefst uit mei 1945, het einde van de tweede wereldoorlog naderend. Maar het was echter niet zomaar een brief.

Want wat ze in haar handen vasthield was een liefdesbrief van ene Virginia Christoffersen gericht tot haar echtgenoot Rolf E. Christoffersen, toentertijd een Noorse matroos.

Virginia schreef: “Ik hou van je, Rolf, net zoals ik van de warme zon hou, en dat is wat jij bent in mijn leven, de zon die alles voor me betekent.”

Natuurlijk was Melissa zo ontroerd dat ze zich genoodzaakt voelde om het prachtige briefje terug te bezorgen aan zijn eigenaar. Ze plaatste een bericht op Facebook en vond zo al snel de familie Christoffersen.

Lees ook  Jongere verdronken in de zee

Rolf E. Christoffersen, nu 96 jaar oud en weduwnaar, kon de vondst niet geloven. Een prachtige herinnering aan zijn geliefde vrouw waarmee hij zijn hele leven lang lief en leed deelde.

Dus, ontmoette Melissa de familie uit Californië, via FaceTime en was getuige hoe de dochter van het paar de brief las die hij nooit had gekregen. Toen Melissa Rolf zijn reactie en dat van zijn familie zag, kon ze haar tranen niet bedwingen.

Als je nog enige twijfel had of echte liefde de tand des tijds kan doorstaan, bekijk dan de video hieronder:

DEEL als je ook gelooft in echte liefde en ontroerd werd door deze prachtige liefdesbrief uit 1945! Zo’n brieven worden maar zelden meer geschreven, vroeger was liefde toch romantischer, niet waar? Wat vinden jullie?

De maag van moeder groeit in een alarmerend tempo zonder hoop in zicht: dan voeren 12 artsen een wonder uit

Babysitter zet hulpeloze 2-jarige in de wasmachine – filmt de daad terwijl ze lacht